Za njegu ruku — savjeti za svaki dan

Vrlo mnogo o samoj ženi može reći joj ruke, a prije svega — o dobi. Dakle, u izrazu «ruka daje dob» ima doslovno značenje, želite li vi to, ili ne. Međutim ruku, ne samo iz tog razloga trebaju njegu.

Kao i svi ostali dijelovi našeg tijela, njegovan i zdrav ruke — to nije samo objekt privlačnosti i estetike, oni pridonose dobru procjenu i dobrom raspoloženju sama domaćica.

Stoga je za svaku ženu mora da bude stvarna tema njegu ruku, kao i pažljivo stav prema njima. Prikladni su nekoliko savjeta koji pružaju ruke u odmoru i тонусом, kao i pravo brigu za njih. U slučaju da vaše ruke vrlo pokrenuti, a nokti su krhki, korisno je spuštanje na 10-15 minuta u kadi s подогретым suncokreta ulje s nekoliko kapi limunova soka.

Ruke nakon što je takav postupak nije potrebno da se opere, a samo smočiti pomoću papirne salvete. Vrlo dobro omekšava, umiruje i hladi kupka sa lažni bojom i отваром kamilice.

U nju treba staviti ruke ne manje od petnaest minuta, a rezultat ćete osjetiti vrlo brzo. Otečenost i umor ruke dobro uklanja kupka od povrća черемухи, u koju je dodan listovi nane.

Ako se ruke znoje, taj nedostatak vrlo lako pobijediti uz pomoć jedne žličice amonijaka alkohola koji je potrebno dodati u vodu u kojoj perete ruke ujutro.

Vrlo dobar učinak ima na kožu ruku kupka s vodom promjenjive temperature. Uzmi dva kapaciteta, napunite jedan od njih toplom vodom, a drugi hladno. U svaku od njih po redu spusti ruku na jednu do dvije minute.

Na taj način barem jednom tjedno treba razmaziti svoje ruke. Isticanjem samo sat, vi ćete uvijek imati održavan, glatke i nježne ruke.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: