Za njegu kože lica nakon 35 godina

Većina žena sa strahom prilaze na oko 35, pogrešno vjerujući da je već kraj mladosti, da je sve najbolje već ostavio iza sebe, a ispred njega je samo bolest i starost. Ako ste prestali da se raduju se svakom danu, ako ste u stanju depresije u vezi s neuspjelu osobni život ili ne prevladava karijere, ako ste prestali gledati se u ogledalo — sve kriv problem sa svojim izgledom, koja se lako može eliminirati.

Naravno da nije već dvadeset godina, kada je ljepota – to je dar prirode, i ne treba vršiti nikakav napor da biste je spremili. U trideset i pet godina već je potrebno da se brine za sebe, i rezultat neće dugo čekati. Međutim, morate to učiniti pravilno, rezultat je stvarno bio u mogućnosti, molim vas.

Značajka struktura ženske kože

U odnosu na muške kože, ženska koža je mnogo tanja, pa se više izložena agresivne okoline. S obzirom na sve to, potrebno je razviti plan za njegu kože lica. U ovoj dobi njegu mora uključivati ne samo čišćenje i vlaženje, kao i prehrana i masaža. Otprilike u dobi od oko trideset pet godina kože lica, počinje postupno blijedi, pokazuje prve znakove starenja. To ne znači da počinje необратимая starost. To znači da je vašoj koži potrebna je dnevna njega. Uključite ovaj bod u raspored svojih najvažnijih poslova!

Shema za njegu kože nakon 35 godina

Za kožu lica nakon trideset i pet godina svakako je potrebno učiniti redovite hranjive maske. Maske se stavljaju isključivo na očišćenu kožu lica. Najefikasniji sastojak za hranjive maske je žumanjak. To je u žumanjku sadrži masu korisni za kožu tvari. Odličan tonik za kožu lica ovu dobnu skupinu sposoban učiniti lagana masaža. Klasičan recept hranjiva maska: pomiješati jednu žlicu maslinovog ulja, jednu žličicu meda i jedno žumance. Ovu masku treba nanositi na očišćenu kožu lica jednom ili dva puta tjedno.

Zdrav način života

Za njegu kože lica nakon 35 godina

Osim toga, morate znati da sve svoje napore mogu свестись na nulu, ako ne zaštitite svoju kožu od štetnih suhog zraka, sunca, stresa i promjene temperature. Ako želite proširiti svoje mladosti, trebate spavati, izbjegavati živčane prenapona i voditi zdrav život. Također ne vrijedi prije spavanja konzumirati veliku količinu tekućine da se izbjegne edem.

Posjet kozmetičarka

Da i u trideset pet godina pogađaju sve zdravlje i mladost svoju kožu, ne treba ograničiti samo na odlazak kod kuće. Barem jednom mjesečno vrijedi posjetiti kozmetičarka i osigurati svoju kožu i profesionalne njege. Također se preporučuje dva puta godišnje provesti postupak limfne drenaže, ona će ukloniti bore, da će ukloniti nazolabijalne brazde i poboljšati tonus vaše kože.

Izbor krema za lice

Nakon trideset i pet godina je važno zaštititi svoju kožu od štetnih utjecaja izravnog sunčevog svjetla. Za to je potrebno odabrati kremu sa SPF-zaštitnim filterom. Također trebate imati sredstva koja stimuliraju proizvodnju kolagena, poboljšati ten, выровняют kožu, разгладят bore. Još jedno važno sredstvo za njegu kože lica nakon trideset i pet godina imaju serum. Obično u сыворотках značajno veća koncentracija hranjivih tvari, oni su u stanju prodrijeti u dublje slojeve kože i hraniti ga iznutra. Posebno je važno da vaš serum je iz jedne serije s vašom kremom. Nanesite sredstvo na kožu treba nježnim pokretima strogo po masažnim linijama, da ne protežu na kožu i ne izaziva nastanak novih bora.

Za njegu kože doba

Područje oko očiju zahtijeva posebnu njegu. Za nju ne stane svoju uobičajenu kremu, jer pod kožom u ovoj zoni nema masno sloj, pa se lijek apsorbira puno brže. Koristite ove zone specijalne alate koji se primjenjuju vršcima prstiju po masažnim linijama, laganim pokretima. Da biste uklonili bore mrštenja, koristite sredstva s lift-učinkom.

Sportske aktivnosti

Također za svoju ljepotu neće oštetiti nastava gimnastika. Čak двадцатиминутные redovite nastave će vam pomoći zadržati sjajan izgled.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: