Za dobar rast kose

Dobro poznata činjenica je da kosa raste na 1-2 cm u mjesec dana, ali u naše vrijeme postoji još masa sredstava koja ubrzavaju ovaj, tako dug proces. Ispod ću otkriti Vam neke male tajne o tome kako to učiniti.

Prehrana

Izuzetno je važno da je korisno i zdravo — to je obogatila Svoj organizam sa svim potrebnim tvarima, koje su tako korisni ne samo za svoju kosu, ali i cijelom tijelu.

Pijenje velike količine vitamina b, će na taj način ubrzati rast kose u 3 puta. Uvijek se preporuča piti zeleni čaj i jesti puno proteina proizvoda.

Narodni lijekovi

Narodni lijekovi nikada ne zaostaje za ono učinkovitosti na neki drugi, isto možete učiniti sve sami iz otpadnog vozila. Na primjer, hranjiva, витаминную, stimulirajući maske za kosu, koji će promovirati dobar rast kose. I tako:

— Uvijek napraviti par minuta i vrlo nježno masaža glave (da ne oštetite sasvim male dlačice) prije nego što ćete oprati glavu.

Hodajte uvijek sa čistom glavom! Budući da je prljava glava, a to su koža masti, začepljuju pore i time blokira rast kose.

— Vrlo korisno ополаскивать kosu u vodi od krumpira, nakon čega ih je potrebno isprati šamponom.

Možete utrljati u kožu glave razne tople ulja (najbolje ulje za rast kose bademovo ili ricinusovo) ili tinkture od senfa, crvene paprike. Zatim, uz pomoć mekane paket ili kape mi stvaramo «efekt staklenika». Čeka 30-40 minuta i смываем sve toplom vodom koristeći šampon. Takav postupak je odlično stimulira rast kose, ljutio folikula.

— Baš isplati raditi maske za dobar rast kose. Najbolje će odgovarati дрожжевая i jaje. Maske isplati raditi jednom tjedno.

Recept 1.

Pripremiti kvasac masku, morate pomiješajte 1/2 pakiranje suhog kvasca 1/2 šalice jogurta, žlice meda i šećera. Ostavite smjesu na 20 minuta da stoje, a zatim se može nanositi na kožu glave. Pričekajte 30 minuta i isperite.

Recept 2.

Za kuhanje jaja maske trebate pomiješati 1 jaje sa maslinovim uljem (50 g). Utječemo na mokru kosu i pričekajte sat vremena.

Kozmetika

Ako niste pobornik narodnih sredstava, onda se može ubrzati rast kose i s pomoću različitih šampona, klima, neka sjajila, maske, koje možete kupiti u bilo kojoj ljekarni ili kozmetičkom trgovini. Učinite svoj izbor, počevši od toga kakav Vas tip kose, i od onoga što je glupost i sredstvo za pristup, to je na Vama.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: