Vrste manikura i pedikura

Osim standardnog i voljenog klasičnu manikuru i, naravno, pedikura, postoje i europska, francuski, hardvera i SPA i tako dalje

U nastavku ćemo Vam reći nešto o svakoj od navedenih vrsta manikuru i pedikuru malo više informacija, da ih razumiju razliku.

Klasična manikura. Prvo smo samo распариваем kožu ruku u posebnom toplinom otopini, zatim ukloniti kožicu i омертвевшую kožu oko, ako ona postoji. Zatim смазываем ruke kremom. To je prilično brz i jednostavan pogled na manikuru. Ali može biti vrlo травматичен, osim toga, postoje šanse za ulazak infekcije, osobito ako je ne prati гигиеной noktiju instrumenata.

Europska manikura – to je suha vrsta manikuru. Ovdje kožicu размягчают posebnim uljima, kremama, rješenja i sl. koji sadrže razne kiseline, i ne uklanjaju ga, a uredno pomak prema bazi nokta.

Ovaj oblik noktiju, zbog svoje sigurnosti, a ne manje popularan nego klasični. Europski izgled noktiju je dobar za one koji imaju tanak, dobro je koža oko noktiju. Ako su vam ruke u lošem stanju, onda ne čekajte izričitog učinak.

Hardverski manikura — ovo je još jedna vrsta suhog manikuru i pedikuru. Ovaj postupak se odvija kroz poseban uređaj, koji ima različite djelove. Oni dobro nosi s загрубевшей i mrtvih stanica kože oko prstiju na rukama, s кутикулой i tako dalje

SPA manikura – to je cijeli kompleks za njegu kože ruku i noktiju, koja uključuje piling, hranjive maske, uklanjanje кутикул i masaža. Ovdje kožicu umanjuje za europski način, a ne smanjiti. Kao SPA tretmani ne samo da je lako dovesti Svoje ruke u red, ali će osigurati prostor za opuštanje.

Nakon nekoliko sesija Spa pedikura Možete eliminirati i вылечите problem pukotine na petama.

Francuska manikura. On je uvijek pravo za bilo koju situaciju, čime je poznat po svojoj svestranosti.

Da bi takva manikura je potrebno koristiti okvir pod lak — svijetlo roza ili mliječno-bež boje, a bijeli lak, utječemo na vrhovima noktiju u obliku trake. Da svijetla pruga je uredan, može se kupiti posebne gotove trake u trgovini ili ih izrezati same od folija ili traka, nakon čega vrlo pažljivo ljepilom ih na rubu, čeka dok se lak osuši, pucati.

Osim toga, bilo koji postupak za njegu kože ruku, možete dovršiti – парафинотерапией. Ona pomlađuje i daje koži nježnost.

Odaberite uvijek takav izgled noktiju, koji će biti pogodan upravo za Vas donosimo u ovom udobnost i rezultat.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: