Водорослевое pakovanje

Kako napraviti alga oblozi kod kuće?Водорослевое pakovanje — učinkovita i univerzalna postupak koji rešava mnoge različite probleme s kožom. Iz našeg članka, naučit ćete kako djeluje водорослевое folijom za mršavljenje (i ne samo!), kako napraviti pakovanje, водорослевое samostalno, kao i o nuspojavama procedure i mnoge druge korisne informacije.

Zašto je potrebno водорослевое folijom?

водорослевое folijom za mršavljenjeAlge — odličan prirodni «bomba» od vitamina, minerala, hranjivih tvari, koje su vrlo potrebni za vašu kožu. Ako imate:

 • blijeđenje kože;
 • koža postupno gubi tonus;
 • celulit;
 • slabe krvne žile;
 • modrice;
 • pauk vene,

onda vam je prikazan ovaj postupak.

Kontraindikacije

Učiniti alga oblozi mogu uz:

 • proširenih vena;
 • bolesti kardiovaskularnog sustava;
 • alergija na jod i na lijekove koje sadrže jod;
 • гиперфункций štitnjače;
 • malignih bolesti.

Kako napraviti alga oblozi kod kuće?

водорослевое pakovanjeСалонная postupak zavrsena, svakako, ne izaziva velikog broja pitanja, jer je u salonu za vas sve će majstor. Ali ako želite uštedjeti i učiniti postupak kod kuće, onda trebate znati osnovne faze postupka. Ako ćete slijediti sva pravila, a zatim kod kuće učinak neće biti gore, a onda i bolje салонного.

Potrebno vam je: dva šava, kelp (ili fucus), prehrambena film, piling ili piling za tijelo (po mogućnosti, sa velikim čestice), моделирующий krema.

Postoje dvije vrste tijela obaviti: toplu i hladnu. Vruće učinkovit za oslobađanje od celulita, smanjenje obujma, poboljšanje stanja kože, no to nije vrlo korisno za ljude sa slabim krvnim žilama. Izbor između tople i hladne обертыванием ostaje na vama.

Kako napraviti hot body wrap, uzmi alge i vodu u omjeru 100 grama algi na litru vode. Vode mora biti kontrolirana u 40-50 stupnjeva, a ne kipućom vodom, kao i kipuće vode ubija sve korisne tvari u algi. Hladno pakovanje se obavlja na isti način, ali samo hladnom vodom. Vlaženje alge, napravite piling one dijelove tijela koji će učiniti folijom. Tako što je pilingom, obrišite, kako bi koža bila potpuno suha, намотайте naslage algi na tijelo, sigurno ih folijom i legne pod jorgan. Upozorenje: pakovanje učinjeno 30-40 minuta, duže alge držati ne mogu. Ispirati vodom bez upotrebe sapuna.

Kao što vidite, napravite pakovanje algama kod kuće vrlo je jednostavno!

Gdje kupiti alge za zavrsena?

U suštini, možete ih naći u ljekarnama, specijaliziranim SPA trgovinama i online trgovinama. Alge za oblozi koji se prodaju u ljekarnama, — suha, potrebno ih je prethodno potopiti. U specijaliziranim trgovinama i običnih, i online, a vi ćete biti u mogućnosti naći veći izbor algi: posebno, kao, koje su dodatno obogaćene hranjivim tvarima koje daju najbolji učinak. Kao alga će, bez sumnje, skuplji. Nemojte misliti da su se alge iz ljekarne na učinkovitost uvelike zaostaje skupo.

Pogledajte kako napraviti pakovanje algama u salonu. Video:

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: