Voćni piling kod kuće

Piling – postupak za njegu tijela i lica, koja se može provesti kao u kozmetičkim salonima, kao i u kućnim uvjetima. Ali to jasno može udariti po Vašem novčaniku, tako da donosimo vam voćni piling, koji se može pripremiti kod kuće. On odlično pobrinuti za vaše lice i dati mu glatkoću, jasnoće i svježine.

I tako, što je ljuštenjem i zašto je ona potrebna? On pomaže da se lako ukloniti gornji sloj epidermisa, gdje su mrtve stanice, koje se ne daju našoj koži da diše.

Voćni piling kod kuće

Osim toga, voćni piling obnavlja i umiruje kožu lica.

Profesionalci, uz pomoć voćnih kiselina, uklanjaju pigmentne mrlje. Pa, mi smo počeli proizvodnju piling kod kuće.

Najvažnije što treba zapamtiti, jer to je ono što je piling se radi na čistu kožu.

Recepti voćni piling

Voćni piling kod kuće

Recept je prvi

Ako kupite papaja, onda se postupak uspio. Uzmite 2 žlice. l soka od celuloze papaja, dalje 4 žlice. l. celuloze ananasa i 1 tbsp. l. meda. Sve pažljivo promiješati. Dobivenu masu utječemo na lice na 5 minuta, a zatim смываем hladnom vodom. Проделываем takav postupak ne više od 1 puta tjedno. Osim toga, ovaj piling će vrlo je učinkovit kada se «guska kože».

Drugi recept

Uzmemo кружочек ananasa, разминаем ga, a zatim dodajte 1 h l meda i par g zobeno brašno. Utječemo na 10 minuta, a zatim izvadite sve pamučnom krpom. Ne uznemirujte se trnci, koji se može pojaviti, s piling – to znači da Vaša koža se regenerira.

Recept treći

Potrebno nam je da će kivi, banana i ananasa. Radimo od svega pire .Zatim utječemo na 15 minuta i смываем toplom vodom.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: