Vjerski frizure koje iz mode ne izlazi nikada

Koliko god čudno to nije zvučalo, ali postoje frizure koje su bile u modi u dvadesetim ili šezdesetih godina prošlog stoljeća, i dalje su trendi i sada. Iako je od tada u ovaj popis je dodao još nekoliko nesporni pogodaka.

Kare s šiške

Upravo zahvaljujući ovom grafičkom šišanje s debelim ravnu šiške mnogi još uvijek pamte kako je izgledala zvijezda nijemog filma dvadesetih Louise Brooks. Do sada joj je kosa se smatra klasicima i pokazuje kako djevojke koje žele naglasiti svoje jagodice, a crte lica bi выразительнее.

Паж «twiggy»

Šišanje, koja se sastoji od приглаженных kose s vrlo duge krevete висками i jednake bočnog пробора, bio prisutan za poslovne kartice Leslie Hornby – kult modela šezdesetih godina, koji je poznat nam je i pod pseudonimom Twiggy. Tako da ovu frizuru nazvali svojim imenom. Do sada joj je veliko zadovoljstvo da rade sami svjetske zvijezde. Na takvu frizuru treba u make-up učiniti naglasak na oči.

Пятиугольный bob

U šezdesetim godinama skandalozno britanski modni dizajner, došao na mini suknje Mary Куант, poznat i kao modni dizajner s geometrijskim clipping pod nazivom «пятиугольный bob». Takvu frizuru je izmislio legendarni zakonodavac frizerski salon mode po imenu Vidal Сассун. Kod ove frizure nekoliko svijetlih dijelova: surround stražnjem dijelu glave, koji je uređen фигурно, kao i polukružnom šiške. Ova frizura izgleda savršeno na tamnim direktne kosi.

Bob-kare s удлинением

Nakon što je 1967. godine u kinima izašao kratki film pod nazivom «Boni i Clyde», mnogi progresivni американки usvojile frizuru glavne junakinje koju glumi Faye Dunaway. Ova frizura je zove bob-četiri do ramena sa удлинением. Drugi val popularnosti ove frizure došlo je do trideset godina, kada je Victoria Beckham je napravio takvu frizuru za sebe. Ova frizura savršeno je pogodan i za dnevne i za večernje varijante.

Pixie

Kratka pixie frizura, ime koje s engleskog preveo kao «patuljak», je izumio je i legendarni Видалом Сассуном. On je to učinio prvi put 1968. godine holivudska glumica Mia Фэрроу, koji je snimljen u psihološkom trileru pod nazivom «rosemaryna Beba». Nakon toga, takve мальчишескую frizuru nosile mnoge zvijezde i uobičajene dame. Takva frizura pogodna za bilo koje boje kose. Glavni uvjet – to je točan oblik glave.

Сессон

Ova frizura povezana je s legendarnom pjevačicom Мирей Matthieu. Svaka treća francuskinja, dok hodala s takvom kosom, jer joj je vrlo lako za spremanje. Osim toga, ova frizura savršeno ističe liniju škola i brade. Međutim, postoje u njemu i svoje nedostatke: to je izgleda samo na vrlo ravne kose, a da joj je snaga nije za svakoga frizer.

Cascade

Mnogi vjeruju da je takva frizura ušla u modu zahvaljujući lik Jennifer Aniston u tv seriji «Prijatelji». Međutim, to nije sasvim tako. Ovaj moderan frizuru napravio hollywood zvijezda Jane Fonda i njezin frizer, legendarni Vidal Сассун, koji je još u osamdesetim godinama nagovorio glumicu na novi način. Kaskada najbolje izgleda na kosi srednje dužine, ona je u stanju ublažiti težak brada i široke jagodice.

Klasični паж

Autor najpopularnija frizura devedesetih je frizer Sam Макнайт, radio je u svijetu mode. On je u jednom trenutku predložio ovu lagano небрежную i vrlo odvažnu na vrijeme frizuru poznate princeza Diana. Danas бунтарская frizure Lady Di je postala pravi klasik.

Duge kose s spiral локонами

Objavljen krajem devedesetih prva sezona serije «Seks i gradu» izazvao je pravi bum. Modna požurila u frizera i postao bi sebi iste modne spiralne kovrče, kao i jedna od junakinja filma, koju glumi Sarah-Jessica Parker. Ova frizura izgleda vrlo seksi i bit će u kombinaciji s bilo odjeće. Stavi takvu frizuru vrlo lako.

Bob poderanu šiške i visoke затылком

Poznati barbados pjevačica Rihanna je ne samo uspješna pjevačica, ali i ikona stila двухтысячных godina. I sve to zahvaljujući cocky frizure, najviše prepoznatljiv od kojih je bob выбритым затылком i poderane šiške. Takvu frizuru uspješno koriste любительницы eksperimentirati.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: