Večernje frizure na srednja kosa master class

Među predstavnika dobre pola ženske populacije tvrdio da je plemenit frizuru za večernji izlazak možete stvoriti samo u salonu za uljepšavanje i samo ako imate dugu kosu. Zapravo, stvari su malo drugačije. Danas ćemo vas naučiti kako jednostavno i u isto vrijeme, spektakularne opcije večernju frizuru koju ćete lako moći reproducirati rukom.

Dakle, запасаемся strpljenjem i entuzijazmom, i učimo!

Korak 1

Prije svega, istaknuti теменную zonu, u koju prikupljamo šiške. Ovaj dio vaše frizure odaberite po svom nahođenju, ali jasne linije ovdje uopće nije obavezno. Od prirodnih i хаотичней lezati kovrče, to više frizura će biti u finalu. Kosa skupljamo zajedno i popraviti uz pomoć «rakovica».

Korak 2

Ostatak kose skupljamo u visoki rep konja» u području glave. Ne valja nastojati da biste dobili osloboditi od svih «nepravilnosti» vlasi, tako da vaš rep samo pobijediti će izgledati više volumena.

Korak 3

Prethodno, možete je lagano twist sve dlake, ali ako je vrijeme ograničeno, dajte «кучерявости» uz pomoć плойки samo svoj rep.

Korak 4

Sada nam je potrebno dati malu količinu parijetalni zoni, koju smo prethodno odvojen. Podignite uspravno kose i s unutarnje strane начешите vlasi u smjeru suprotnom rastu dlaka. Oko korijena, pospite kosu lakom, to će dati dodatnu stabilnost начесу. Lagano spustite kosu i na vrhu скрутите mali oklop koji treba učvrstiti невидимками.

Korak 5

Neka nam repom. Ako želite, možete ga ostaviti u obliku u kojem on već ima, i to će biti velik. Ali može mu pružiti i još više «официоза». Za to podijelite rep na dva jednaka dijela. Svaki pramen скрутите u labav svežanj. S druge pramenom проделываем isto.

Korak 6

Na završetku svoje čudo-frizuru, pričvrstite oba vaše kabelskog u krug oko repa, dajući željeni oblik frizuru. Učvrstite svoju ljepotu lakom za kosu i, po želji, ukrasite lijepim заколкой ili šljokicama.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: