Upečatljiv make-up pod večernja haljina

Svaka žena povremeno posjećuje društvena događanja, kojima je potrebno pažljivo pripremiti i isplanirati način do najsitnijeg detalja. I evo haljinu kupio, nakit i pribor izabran, frizura učinjeno, ostaje da se nanese šminka. I ovdje žena provodi puno vremena pred ogledalom, jer to je jedan od glavnih, završnu poteza, kojima treba posvetiti posebnu pažnju. Večernji make-up uvelike se razlikuje od svakodnevnog, koji radimo svaki dan, na primjer, na posao ili jednostavno za šetnju.

Nudimo uzeti u obzir, što su značajke večernji make-up.

Navečer na wc je uvijek svijetao i svečani, u odnosu na svakodnevne, tako make-up bi trebao biti odgovarajući. Glavni znak večernjeg make-up je zasićenost boja i njegov intenzitet. Uvjetovana je specifičnostima odjeću, kao i rasvjetom, koja vizualno utječe na percepciju kao šminke, tako i slike u cjelini. Jarke nijanse i sočan zasićene boje na dnevnom sunčevom svjetlu izgledao neprirodno, provokativno i čak vulgarno, no kad je mat u večernjim satima svjetlu boje su ublažene, tako percipiraju sasvim drugačije.

U večernjim satima pod reflektorima, prirodna i skromna šminka potamne, vaše lice će izgledati blijedo i невыразительным. Tako, za večernji make-up, možete odabrati najluđe boje i nijanse, tehnologije i dizajnerske odluke, na koje se ne bih usudio dan.

Razmotrimo neke mogućnosti primjene večernjeg мейк.

1. Koža. Navečer make-up vam omogućuje da malo poigrati se sa bojama, možete odabrati nijansu osnove nešto svjetlije ili tamnije od vaše prirodne. Najvažnije pravilo je — lijek bi trebao pristajati vašem tipu kože, inače, zabio pore, to će vas старить i бледнить pri umjetnom svjetlu. Postoji mali trik: ako vam treba posjetiti događaj, gdje će provesti veći dio vremena u полумраке, onda je bolje dati prednost blistav ton, a ako je, naprotiv, vi ste stalno ćete biti pod svjetlom mnogobrojnih lampi i reflektora, onda je bolje zatamnjenje lice.

2. Oči. Vaš pogled će na zagonetan i duboko, ako ste odaberite svijetle i bogat hlad. Naravno, natural look dobar, ali sa svečanim večernjim odjeću, on će biti malo скучноват, tako da se s njom bolje probati nekom zanimljiva opcija. Na satu — to je klasična metoda, koja omogućuje prilagoditi oblik očiju, uvelo lice загадочности i sofisticiranosti. Za to vam je potrebno naoružati se tekući eyeliner i mekom olovkom.

Duge i mekane trepavice uvijek izgledaju vrlo lijepo, sami po sebi. Tako da sigurno može nanositi maskaru u nekoliko slojeva. Što je najvažnije, pazite da se trepavice ne слиплись između sebe i ne smeju da «мушиные noge». Možete čak staviti iznad trepavica, oni su savršeno uklopiti u večernjem sliku.

Ako vam se sviđa boji trepavice, to je slučaj kada se može priuštiti eksperimentirati s boja tinte. Za svakodnevni make-up djevojke sa svijetlim očima i kosom preporučuje se koristiti smeđa maskara, koja izgleda kao i većina, naravno. Večernji make — up- odličan razlog iskoristiti иссиня-crna maskara. Također možete isprobati više neobičan izbor u boji tinte — zelene, plave, srebrne ili zlatne. Možete pokušati dodati i dijamanata i šljokice.

3. Usne. Unatoč činjenici da je večer make-up priznaje neka odstupanja od pravila, još uvijek treba se fokusirati na jednu stvar — oči ili usne.

Večer događaj — odličan razlog da iskustvo ruž podebljano boje, na koji se ne bi usudio u svakodnevnom životu. Slobodno izabrati svijetlo crvena, crveno-рубиновые i nijanse boje fuksije. Možda kroz tih eksperimenata, otkrit ćete skrivene aspekte vaše ličnosti, koja će pomoći u stvaranju novog stila ili stila.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: