Ulje za njegu kože lica: korisna svojstva

Najviše univerzalno sredstvo za njegu kože lica eterična ulja, jer ovi prirodni proizvodi sadrže u sebi puno korisnih tvari i lako ih se može kupiti bilo gdje. U nastavku ću nešto više govoriti o svojstvima nekih od njih.

Bademovo ulje za njegu kože lica

Bademovo ulje pogodno je za sve tipove kože. Ona nježno vlaži i hrani kožu, zahvaljujući ulazi u njegov sastav minerala, kiselina, vitamina b, E , F i vitamin A. Bademovo ulje sigurno se može koristiti umjesto kreme i kao sredstvo za skidanje šminke. Ovo ulje se sužava pore, normalizira rad žlijezda lojnica, izjednačava boju lica. Dobro se nosi s problemima ljuštenja, upalama i bora.

Абрикосовое ulje za kožu lica

Ulje je najbolje koristiti vlasnicima suhu kožu, kao što je to обогащено mineralima (kalcijem, željezom, cinkom), vitamin C, grupa vitamina b, E i D. Dobro koristiti абрикосовое ulje kao noćna krema. Isto tako uklanja угревую osip, zaglađuje bore i čini kožu vlagom.

Ulje sjemenki grožđa za kožu lica

Ovo ulje odlično je sredstvo za masnu, mješovitu kožu i za starenje kože. U ulje od sjemenki grožđa vrlo mnogo različitih vitamina, posebno vitamina E, osim toga, sadrži tanin, elemente u tragovima i amino kiselina. Ovo ulje tonizira, vlaži i regenerira kožu. Se bori sa starenjem promjene i zaglađuje bore.

Ulje čajevca za kožu lica

Ulje čajevca ima snažna antiseptička svojstva, ublažava upale i liječi rane na licu, tako da je super kožom, koja je sklona akni i različitih раздражений.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: