Ulje za kosu

Ulje za kosu se pojavila tek nedavno, ali je već prepoznale mnoge žene. Trenutno, vjerojatno, svaka kozmetička tvrtka izdaje ovu dragu tekućina. Nego isto tako korisne ulja za kosu i kako ih koristiti pravilno? Neka nam u tom mi se razumijemo.

Moda na to kozmetičko sredstvo do nas je došla sa Istoka. Orijentalni babes već dugo koristi ulje avokado, argan, badema, makadamije i mnoge druge kako da zadrži ljepotu i mladost kose. U Europi je to sredstvo nije bio vrlo popularan zbog vječni nedostatak vremena za brige za sebe i dugog čekanja učinak. Znanstvenici još prije nekoliko godina smanjila formulu običnog ulja i razbijanje jednu molekulu mnoštvo sitnih čestica, stvorili su proizvod koji se brine za njegu kose kao prirodno ulje, ali u isto vrijeme ne međusobno povezuje kosu i ne teži ih. Zato ne treba brkati ulje koje se koristi u kuhanju s uljem koristili za njegu kose. Nitko se više ne sjeća tko je stvorio je lijek prvi, ali moderan ljepote-na tržištu je ispunjena tim чудодейственными sredstvima.

Djelovanje ulja

Glavni zadatak ovog ulja je vlaži, spokoj, zaglađivanje, oporavak i ishranu kose. Prikrivaju svaki волосинку, ulje ne dopušta da ispari što ulazi u njegov sastav vlage, a također ne dopušta razbiti proteina pri термовоздействии. To je osobito vrijedi ako ste sušiti kosu uz pomoć fena ili koristite željeza ili ravnanje kose kliješta. Također ulje se koristi za zaštitu obojane kose ili za styling proizvoda.

Kako koristiti?

Postoji nekoliko načina primjene ulja za kosu. Prvo nekoliko kapi ulja treba staviti na dlan, zagrijte ga, trljanje, nakon čega nanesite ga na kosu.

•Da biste rasplesti kosu ili se osigurala njihova термозащитой, nanesite nakon odmah nakon pranja na mokru kosu.

•Za davanje kosi sjaj i hidrataciju nanesite ulje na kosu nakon polaganja.

•Možete koristiti ulje prije plažu ili bazen, kako bi ih zaštitili od sunca, kao i soli ili klorirane vode.

•Možete također dodati ulje, boje za kosu, klima-uređaj ili šampon za jačanje akcije podataka sredstava.

•A možete nanijeti ulje na kosu prije spavanja, pažljivo podjelom ga po cijeloj dužini. Na taj način ćete biti u mogućnosti vratiti oštećenu kosu.

•Također možete koristiti ulje izravno prije pranja kose, kako bi ih ukloniti i odmrsiti.

Izbor ulja

Ako odaberete najpopularnijih ulja za kosu, onda na prvom mjestu, sigurno će to арагановое ulje. U isto vrijeme to je jedna od najskupljih i najrjeđih ulja, jer raste ova biljka samo u jugozapadnom dijelu Maroka. Prije njegove varijante su rasli u Sjevernoj Africi, a sada su pod zaštitom UNESCO-a.

Osim toga, visoko cijenjen i ulje марулы, u sklopu kojeg sadrži osam puta više vitamina C od naranče. Također su u potražnji i ulja drveta моринги, koji sadrži vrlo velike količine vitamina A, ulje jojobe, koje hidratizira i omekšava, kao i maslina, avokada, badema, brusnice i kokosov orah.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: