Улиточная kozmetika

Što samo sastojci ne koriste se za izradu kozmetike! Popis neobičnih sastojaka kozmetičkih proizvoda je velik, među njima postoje i šarmantan prirodni proizvod pod nazivom улиточный mucin. On predstavlja tajnu puževa. Ovaj neopisiv vrt školjka prvi put opisali u osamnaestom stoljeću.

Ali zdrav učinak ih sluzi koristili mnogo ranije. Nekoliko tisuća godina puževi koriste u njezi kože predstavnici mnogih kultura. O ljekovitim svojstvima улиточного koje sadrže sluzi izlučivanje spominje još Plinije i Hipokrat. To je razlog zašto puž – simbol farmacije.

Malo povijesti

U 1980 godine u Čileu uzgajivači puževa primijetili da je u vrijeme ručnog prikupljanja ovih školjaka odvija nevjerojatna preobraženja kože. Tada su otvorili sposobnost sluz puževa заживлять rana bez stvaranja ožiljaka. Također nakon sudara sa sluz puževa koža postaje sve više i mekše.

Stariji sin farmera bio liječnik. To je to, i заинтересовали ove nekretnine. On je počeo istraživati tajnu puževa i otkrio da on ima zadivljujućim svojstvima. Sama sluz je složen protein glikoprotein, koji je zadužen za regeneraciju, kao i vraćanje ljuštura puževa.

Nakon petnaest godina Svjetska zdravstvena organizacija patenata u Švicarskoj je patentirao улиточная kozmetika, koja je došla na čileanski na tržištu već u siječnju 1995. U registar Međunarodnog номенклатурой kozmetičkih sastojaka ova komponenta uveli u 2006 kao filtrata улиточной izlučivanje. Trenutno kozmetika od puževa uživa veliku popularnost širom svijeta.

Jedinstvena svojstva улиточного koje sadrže sluzi izlučivanje

Tajna, luči puževima – to je uravnotežen komponenta, koja ima snažan anti-aging i регенеративное akciju. On se sastoji od prirodnih sastojaka koji imaju terapeutske i антивозрастную aktivnost u takvim omjerima, koje su prihvatljive za kožu.

Također u sklopu улиточного koje sadrže sluzi izlučivanje sadržavati эндрогенные antioksidansi koji sprečavaju oksidaciju stanica. Oni utječu na sintezu komponenti ekstracelularnog matriksa, potiču podjele fibroblasta, kao i da sudjeluju u druge mehanizme koji sudjeluju u regeneraciji kože.

Гликоконъюгатами nazivaju углеводосодержащие биополимеры, koje se nalaze u улиточном муцине i utječu na kožni pokrivač. Oni doprinose povećanju broja fibroblasta, a također stimulira sintezu kolagena vlakna i čak pružaju potrebnu količinu hijaluronske kiseline. Oni također osiguravaju kretanje кератиноцитов, što je rezultiralo brže izliječiti rane i drugih oštećenja kože.

Isti važne su i druge komponente, kao što su kolagen, elastin, alantoin, kao i glikolne kiseline.

•Kolagen zajedno s elastina čine kožu podatnom i glatkom, a također usporavaju pojavu bora.

•Alantoin vlaži kožu, ima protuupalno i analgetik učinak, utjecati na ubrzanje stanične obnove, kao i na рассасывание ožiljaka, zacjeljivanje rana, nestanak akni, ublažavanje iritacije i poboljšanje strukture kože.

•Мукополисахариды smanjuju iritaciju kože i osjetljivost utječu na pravilnu cirkulaciju limfe i krvi. Zajedno s elastina i kolagena oni čine kožu, podatna i elastična.

•Гликолиевая kiselina sprječava starenje kože, a također osvježava i zaglađuje, a također djeluje kao nježni piling, sužava pore, regulira proizvodnju sebuma.

•Vitamini A, C i E štite i njeguju kožu, a i produžava joj mladost.

Osim opisanih komponenti u улиточную sluz sadrži elemente u tragovima i vitamine, мукополисахариды i proteini, антипротеаза i prirodne antibiotike, koji pomažu da biste dobili osloboditi od infekcije kože.

Krema, koja sadrži mucin, sposoban za obnavljanje oštećene kože, stimulirati proizvodnju kolagena, te se formira подкожную mreža. Ova krema će također je učinkovit u liječenju problema kože, ožiljaka, pigmentacija i raznih infekcija. Takva kozmetika može doći koži kafe tipa, to je hypoallergenic.

Sluz nužno dobiti od zdravih puževa uzgaja na farmama u skladu sa svim normama. Ovaj proces je prilično dugotrajna i skupa, u kojem treba primjenjivati sofisticirane tehnologije. Da biste dobili улиточный tajna, potrebno je nekoliko dana da se puž je prošao proces čišćenja, a prije samog postupka školjka bez štete za svoje zdravlje nježno stimulira. Inače školjke počnu ispuštati štetne toksine te je stoga njihova sluz postaje potpuno beskoristan.

Zbog toga što je proces dobivanja улиточного tajna je prilično nestabilan i složen, улиточная kozmetika dovoljno skupo. Međutim, učinak vrijedi potrošenog na ovu kozmetiku novca.

Улиточная kozmetika

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: