Uklanjanje нарощенные trepavice kod kuće

Skinite наращенные trepavice možete na nekoliko načina uz pomoć tekućina, krema i gela. Profesionalci veću popularnost uživa u debelom lijek – gel ремувер. Koriste ga vrlo pažljivo, kako se ne dospije u oči, jer nakon nanošenja on počne topiti i растекаться.

Uklanjanje нарощенные trepavice kod kuće

Tekuće sredstvo. Preporučljivo je koristiti uklanjanjem pojedinačne trepavice. Za razliku od gel je sredstvo teže izračunati, tako da se koristi pažljivo, kako bi se izbjeglo pada u oči.

Krema. Idealan izbor za početnike – manje vjerojatno da će pasti u oči. Međutim krema slabo otapa ljepilo za trepavice, što je svakako veliki nedostatak.

Gel. Топовое sredstvo od profesionalaca. Zajedno s njim koriste микробраш (poseban alat, kojim su dobivanjem malo gela se nanosi na trepavice, bez ostataka na instrumentu), on pomaže štedljivo trošiti lijek. Микробраш za razliku od drugih alata (neki koriste u snopu štapić) ima ворсистую strukture, kroz koju sredstvo za skidanje trepavica može prodrijeti između kože kapaka i korijenima platio trepavica. Гелевое sredstvo se nanosi prvo na микробраш (kapi zrna graška), a zatim na trepavice u sjedećem položaju.

Uklanjanje нарощенные trepavice

Prva stvar. Treba dodijeliti sredstvo za trepavice i zatvorenih očiju. Nanesite sredstvo treba vodoravno, često tapkanjem. Treba imati na umu da vrše pritisak na trepavice dolje, savijati ih ne treba, jer lijek može dobiti u oči.

Druga. Tri minute nakon nanošenja gela možete snimati trepavice.

Treće. Uzmite pamuk disk i staviti ga ispod trepavica. Važno! Ne treba da trepavice diskom, kao i progurati ga brisu.

Četvrto. Trepavice treba snimati na disk vertikalnim pokretima. Pri tome pamuk disk skuplja na sebe trepavice i upija ljepilo, koji otopljen. Osim toga sprečava gel u oči.

Peti. Obično se odmah uklanjaju nije sve trepavice. Stoga možete ostaviti vozilo na jednom oku, i pucati s drugog. Kada izazovu sa skidanja umjetnih trepavica (zaglavi zajedno s prirodnim) preporučljivo je kombinirati nekoliko lijekova.

Šesti. Nakon uklanjanja нарощенные trepavice, potrebno ремовером uklonite ostatke ljepila sa prirodnih trepavica. Za to koriste u snopu štapić i disk koji treba staviti pod trepavice. Štapićem, koji s vremenom postaje sive boje, oslobađaju растворилось ljepilo. Nakon tretmana preporuča se koristiti mlijeko za pranje ili isperite.

Početna lijekovi za ublažavanje нарощенных trepavica

Skinite наращенные trepavice možete kuće uz pomoć ulja ili masti krema (koriste pri uklanjanju pojedinačnih trepavica). U tome slučaju, ako je pola trepavica наращенные, preporučuje se da koristite samo specijalni alati.

Ako нарощено manje od polovine od svih trepavica, može se koristiti prirodna ulja (na primjer, ricinusovo, bademovo, абрикосовое), pristupiti nanošenju ga na trepavice na noć (više od korijena). Ujutro putem uklonite pamučnim štapićem treba pažljivo izvadite trepavice. Zapamtite da vaše trepavice ne trebate povući ili suza. Postoji mogućnost da jednom za takav postupak može biti malo. Unatoč činjenici da je upotreba ulja korisno za trepavice, u tome slučaju, ako će otekline, morate koristiti bold krema za lice.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: