Trikovi make-up za one koji nose naočale

Za neke od djevojaka bodove u trendi svijetle ivicom tu ne samo da je moderan pribor, ali i uobičajene potrebe. Stoga smo odlučili podijeliti s Vama нехитрыми suptilnosti šminkanje, koji će vam pomoći stvoriti holistički način, čak i u tome slučaju, ako ste vlasnik bodova.

Naočale u toplo doba godine stalno съезжают s mosta? Da bi se to nije dogodilo, dovoljno je na nos nanesite primer i prozirnu glazuru — tako da naočale ne «убегут».

Koristite pinceta za val trepavica, da bi trepavice manje dodiruju sa staklima naočala i ne ostavljaju neugodne crne trake sa unutrašnje strane. A da bi trepavice su do neba, нагревай malo kliješta toplom tekućom fena.

Sa štitnicima za naočale u mračnoj debelog ivicom, stoji u ravnotežu sliku svijetle ruž.

Često zimi u prometu suočiti s činjenicom da su stakla naočala запотевают, i maskara zbog toga može потечь. Stoga odaberite водостойкую maskaru i nanesite ga ne na vrhovima, a na korijene.

Vrlo je važno, da bi na переносице i na obrazima nije bilo viška tonsko krema — on može скататься od stalnog trenja, a još sve to može utjecati na okvirima i prozorima. Tako da kod nanošenja boje koristite ljepote-miješalica ili спонж i dobro nanesite sredstvo na kožu.

Ako imaš naočale za kratkovidnost, nedostatak bilo kojeg područja oko očiju će naglasiti — bilo da je to vrana noge, modrice ili vrećice ispod očiju. Stoga nanesite консиллер, da bi sakrili sitne nedostatke.

Obavezno gledajte kao na obrva, kao i gornji luk bodova fokusira se na njih. Stoga redovito избавляйся od suvišnih dlačica i уделяй obzir oblik obrva.

Ne koristite pod naočale svijetle i nacreous sjene — oni перегружают način, umjesto toga, da li je olovka ili sjenilo.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: