Трескающийся lak za nokte

Трескающийся lak za nokte

Кракелюр ili трескающийся lak za nokte ima ista svojstva kao i stare umjetničke platna. Takav učinak je moguće u лаковом proizvodnji zahvaljujući izumu nove tehnologije. Glavna prednost ovog laka je prilika za stvaranje neobičan i upečatljiv manikura čak i kod kuće.

Pukotine razilaziti na ногте se formiraju kada se primijeni na ногтевую tanjur кракелюра nakon što je na njega već je pretrpjela još jedan lak-osnova. Rezultat takvog nanošenja kroz pukotine просвечивается lak i druge boje, što izgleda vrlo impresivno. U zavisnosti od nastalog uzorak i veličina samih трещинок lak-крекелюр mogu se podijeliti na dvije vrste:

•Спайдер-креелюр. Formirana kroz male pukotine, ovdje donji sloj samo malo просвечивается.

•Заборный крекелюр. Kod nanošenja laka na nokat se formiraju dovoljno velike pukotine, kroz koje se savršeno vidljiv lak-osnova.

Pravilno nanošenje laka-крекелюра

Prije nanošenja крекелюра ногтевую tanjur treba očistiti od ostataka starog laka sredstvo bez sadržaja aceton. Nakon toga na nokat treba nanijeti lak-temelj, koji će biti rezultat toga vidljiv kroz pukotine. Tako mora biti prethodno odabrati željenu vam shemu boja. Dvije vrste laka ili treba kombinirati jedni s drugima i stvoriti potreban vam kontrast. Nakon toga treba da se nanese na nokat lak-крекелюр vrlo tankom sloju. Tanja će ovaj sloj, tako деликатнее i bolje dobiti uzorak. Pri tome treba imati na umu da prije nanošenja флакончик s lakom-крекелюром će morati tresti, kako rezultat na svim noktima je bio isti. Nakon toga popraviti rezultat potrebno je uz pomoć posebnog закрепителя, koji treba da se nanese na nokat iznad ova dva jezera. Dakle, крекелюр će ostati puno duže, a ne царапаться.

Трескающийся lak za nokte

Najuspješniji kombinacije boja

Za ispucati manikura boje treba odabrati u zavisnosti od toga rezultat koji želite dobiti. Za svijetle manikura savršeno će se uklopiti u kombinaciju bijele boje s crnim. Osim toga, osnova za ispucati manikura može biti sjajan finiš. A ako vi želite da stvorite romanticnu sliku, da biste se odlučili na лаках pastelnih nijansi. Savršeno će izgledati kombinacija mlijeka i bijele boje, kao i bijele i plave. Ovdje možete eksperimentirati i stvarati nove i zanimljive kombinacije.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: