Trener kardio slim

Tehnika se smatra najefikasniji za kvalitetnih treninga, jer je s njom sve mišiće tijela dobivaju potrebne opterećenje. Jasno inteligentni dizajn, zbog toga, čak i kratko zanimanje pruža sve mišiće maksimalnim radom.

Tehničke karakteristike trenera Kardio Slim Twister

Trener kardio slim твистер

Trener Kardio Slim posjeduje istim parametrima:

 • Materijal je čvrst čelik;
 • Nosivost (maksimalna vrijednost) – do 110 kg;
 • Visina (sa postoljem) – 121,9 cm;
 • Težina – 14,7 kg;
 • Temelj Kardio Slim – manja je za 57 2 x 67,3 cm;
 • Dimenzije pakiranja – 47 x 29 x 57 vidi
 • Težina (s obzirom na pakiranje) – 15,7 kg

Prednosti trenera za lik

Prednosti i pozitivne strane trenera Kardio Slim brojne:

 1. Trenira istovremeno cijelo tijelo.
 2. Ne daje opterećenja na zglobove i kralježnicu.
 3. Štedi troškove спортклуб.
 4. Ima kompaktne dimenzije i ergonomski dizajn.
 5. Jednostavan za korištenje.
 6. Moguća montaža-demontaža.
 7. Razina opterećenja podešavati.
 8. Upravljanje i broji se provode na ploči računala.

Kako da se uključe, kako bi se izgubiti težinu

Prije kupnje trenera степпера Kardio Slim, pokušajte učiniti na prvi probni vježba, pomoću izložena na prodaju robe u trgovini. Akcija će razumjeti, pogodan li za vas je toliko kratak hod pedala. Iako je tehnika daje pritisak na maksimalan broj mišićnih skupina, ali, ipak, ne vrijedi uvjeravati sebe, da za jedan dan bedra će biti puno manje, a trbuh će se «držati» na leđima. Izgubiti težinu, vi ćete početi, pod uvjetom da, ako će se provoditi redovite sjednice najmanje 15 minuta.

Trener kardio slim

Glavna značajka uređaja je da ne samo da možete hodati, ali i učiniti rotary pokreta za cijelo tijelo, a istovremeno podizati i spuštati noge, staviti u pokret ruke. Kod svakog trenera standardna oprema, mora imati upute s pojedinostima jedinstven program rada. Kardio Slim pomaže da izgubite težinu i razviti mišiće. Za to je potrebno:

 1. Prvo instalirajte tehniku na ravnu površinu. Možete koristiti gumeni tepih – i tada trener-степпер Kardio Slim neće mijenjati tijekom nastave. Provjerite, paralelno ili osnove nalaze se pedale.
 2. Lagano stanite na simulatoru. Zanimanje je počelo! Prvi je najbolje napraviti glatke korake. Možete primjetiti da je volan počini маятниковые pokreta, s obzirom na to, imajte više udoban položaj.
 3. Pažljivo spustiti se s кардиотренажера, iznajmio je prvo jednu nogu, zatim drugu.

Lik je nužno steći vitak predivna obrise, ako kombinirati nastavu na simulatoru sa pravilnom prehranom. Ograničavajući se koriste guste proizvoda, procesa mršavljenja ide znatno brže, a težina će se smanjiti prirodnim putem. Već nekoliko tjedana primijetit ćete promjene u izgledu ne samo примеряя staru odjeću, ali i gleda u ogledalo.

Postoje li kontraindikacije za trening

Jedinstveni trener кардиостеппер će pomoći svima da ojačate organizam i da se višak kilograma. Kontraindikacije za zanimanja su problemi sa kičmom i zglobovima, postojanje kroničnih bolesti kardiovaskularnog sustava, trudnoća i virusne infekcije. Ako vaše medicinske indikacije u redu, može slobodno da se na trenera твистер. Aktivnost u razdoblju od postoperativnih zahvata bolje je unaprijed dogovoriti se s promatranje vas liječnikom.

Gdje kupiti i koliko košta trenera Kardio Твистер

Kupiti vježbe za noge степпер Kardio Slim možete u službenoj trgovini Спортмастер ili iz udobnosti svog doma, iznošenje kupnju na internetu. Cijene u Moskvi na uređaj počinje s 6 tisuća. Maksimalna brojka od 10 tisuća. Ako provoditi nadzor stranice, zapravo kupiti na veliki popust – 30% i 40%. Cijena i vrijeme dostave ovisi o regiji. Transport opreme može iznositi od 300 do 1900 eura. Organizacijama dostupan rezervirati кардиотренажер na veliko po povoljnim uvjetima.

Video: kako sastaviti trener-степпер Kardio-Твистер

Pravi recenzije kupaca i liječnika

Irina, 48 godina

Kolege su mi dali trener-степпер Kardio Slim, jer znaju da je lik i zdravlje za mene vrlo važno. Prvo, nije baš djelovalo, nije mogao ući u ritam, a onda su moje noge su krenuli u pravom smjeru. Pokušavala se baviti video, ali nema vremena za юными djevojkama, vodeći wellness treninga.

Timotej, 52 godine

Kao iskusan nutricionist mogu tvrditi da je trener Bradex jedinstveni, kao i Kardio Slim. Zahvaljujući pravilnom prehranom u kombinaciji s klase, mnogi moji pacijenti su otisnuti na težinu. Osim toga, znatno su poboljšani čitanja кардиограммы, ljudima je postalo puno lakše proći određenu udaljenost. Trener je zaslužio moje poštovanje.

Tatiana, 28 godina

Težinom ja ne patim, ali kada se dugo ne idem u спортклуб, počinje da se pojavi celulita. Naručio sebi stepper trener Kardio Slim, tako da možete dom održavati figuru. Napravio za sebe zaključke: odličan alat za oporavak i za zagrijavanje. Mislim, ako baviti redovito, mršavljenje neće dugo čekati!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: