Trendy manikura jesen: sve nijanse smeđe

Kod smeđe boje mogućnosti su fenomenalni. Danas smo s vama ćemo biti u mogućnosti vidjeti.

Ove jeseni osobito trendi će biti sve nijanse smeđe boje. To je čokolada, kava s mlijekom, pa čak i cimet. Pogledajmo nekoliko opcija prekrasne i trendi ove jeseni manikuru.

Fantazije

Kako stvoriti od nekoliko nijansi smeđe boje нескучный opcija manikura, treba promisliti. Osigurajte rub nokta nepravilnog valovita linija kontrastne boje.

Pastelne gradijent

Ako želite manikura u stilu омбре, to jest, gladak prijelaz iz jedne boje u drugu, izaberite blage pastelne nijanse, kao što je karamela, karamela ili kave s mlijekom.

Kontrastne boje

Najbolja kombinacija za tople nijanse smeđe boje su tirkizna, plava i siva boja. A evo boje crne čokolade savršeno će izgledati zajedno sa svijetlim васильковым. Ako morate odabrati kontrastne boje, trebate pratiti vaše lakovi su slične teksture, jer u jednom dizajnu mat, sjajni lakovi i глиттеры će izgledati jako dobro.

Cvjetni print

Ногтевую tanjur cvjetnim ukrasima bolje uređenje ne u potpunosti, a samo na bazi gljiva. Takva manikura će savršeno kombinirati s masivnim ornamentima u vintage stilu, u kojima ima kamenja iste boje kao i vaš manikura.

Леопардовый print

Da bi stvaranje takve manikura, ne morate ići u salon za uljepšavanje, možete u potpunosti možete učiniti kod kuće sami. Na lakom na osnovu bež i boje karamela treba primijeniti točke svijetlo smeđim lakom ili zlatni глиттером pomoću alata pod nazivom дотс. Zatim oko točaka potrebno je provesti nekoliko manjih udaraca tamno-smeđim ili crnim lakom тоненькой četkom ili дотсом manje veličine.

Sofisticirani dizajn

Čak i unatoč činjenici da je u ovom manikura koristi više od dvije boje (tamna čokolada, čaj ruža i kakao), takva manikura izgleda vrlo elegantno i lagano. I sve to zbog korištenja mat premaz.

Specijalni efekti

Ove sezone je u modi opet učinak крекелюра, pogotovo ako se obavlja u modnim smeđih nijansi, koje podsjećaju na print zmije ili žirafa. Takva manikura sigurno ne ostaje neprimećena.

Geometrija

Vrlo moderan strogim маникюром s ornamentima u ovoj sezoni će se manikura s imitacija posloženi u obliku saća. Smeđe nijanse laka ovdje će biti u ruci. Odaberite, na primjer, kao osnove terakota lak, a uzorci čine bež.

Trake

Glavna prednost ovog manikura – to je svestranost. Takva manikura je pogodan i za ured, a čine ga vi vrlo lako možete sami. Za to je potrebno po шоколадном лаке-kroz crtanje obojene trake тоненькой četkom s tvrdim nap.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: