Trendy manikura «džemper»

Većina moderan i zanimljiv zimskim маникюром je manikura «džemper». Danas ćemo vam predstaviti nekoliko vrlo zanimljivih njegove varijante.

U pastelnim bojama

Prelaze jedan u drugi nijanse bugarske i ruža, kao i svibnja lila će biti savršen dodatak za vaš ugodan veste od meke angora ili toplog kašmira.

Monotone

Klasičan i uvijek trendi boja i za veste, i za manikuru postoji univerzalni klasični boja, kao npr. tamno sive ili tamno plave. Takva manikura savršeno će izgledati kao na odmoru, tako i na poslu.

Sa zlatom

Prekrasna kombinacija za manikuru «džemper» će postati zlatni глиттер. To je pogodno za hladne nježnih boja kao što su plava, ljubičasta ili svijetlo roza.

Ribe i riblji пастила

Lijepa boja ягодной пастилы što je najbolje odgovara za trendy manikura «džemper». A kako bi on izgledao dobro i nije bio sličan stil lutke Barbie, te treba ga razrijediti tamne boje, na primjer, krivim.

Bijeli kvadrat

Ako vam se sviđa veste s uzorcima «karo», svidjet će vam se pastile na pozadini bijelog laka. Oni mogu biti zlatnim, plavim ili crvenim. Oni će izgledati vrlo lijepo, elegantno i strogo.

Kava i čokolada

Lijepo će izgledati mliječno roza manikura u kombinaciji s toplim smeđim. On može zasigurno vas zagrijati, čak i ako to nije vruća čokolada s mlijekom, a samo kao zanimljiva opcija manikuru.

Kao što su različiti

Također je zanimljivo će izgledati manikura, gdje se na svaki «вязаной» uzorak ste pokupiti svoju boju. Ova opcija manikura će biti moguć samo u slučaju, ako ste pokupiti pastelne boje mlijeka, zatamnjene koralnog, paprene metvice i sivo-ljubičaste nijanse.

Igra kontrasta

Neobičan sivi lak živost s novim bojama u kombinaciji u jednom manikura sa svijetlo roza. Još bolje će biti ako ove boje će se uklopiti ne samo u jednom manikura, ali unutar jednog nokta. I, naravno, trendy manikura «džemper».

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: