Trendy manikura 2015: foto slaganja

Nakon što je new york fashion week diljem svijeta разнеслись nove ideje za manikuru, koji je u 2015 diversificirati nove trendove.

Linije i trake

Na postolju možete često vidjeti pruge i linije na noktima. Naglasak je u tom manikura rade na minimalistički dizajn, koristite svjetlije nijanse i više od vitke linije. Stvoriti trendy manikura može se pomoću tankog kista i fantazije.

Metalik: srebrne i zlatne manikura

Novi trend sezone – metalik nijanse srebra i zlata, koji su savršeno u kombinaciji s lakom bilo koje boje (spektakularno na crnoj pozadini). Uz pomoć metalne boje čine francuska manikura, lunar, također se mogu primijeniti modni trake ili napraviti popis. Osim toga u modi male kuglice i dijamanata kao što su nijanse.

Geometrijski nokte

Postoji opcija i za kreativne ličnosti – velike perle, dijamanata, naljepnice na nokte. Treba uzeti u obzir da s takvim маникюром treba postupati pažljivo.

Gradijent na noktima: manikura омбре

Gradijent se vratio do nas. Gladak prijelaz na noktima od svijetle do tamne nijanse, će biti u modi 2015 godine. Posebno gradijent na noktima će biti relevantna ljeta.

Nesavršeni ljepota: bezbrizne manikura

Nemarno manikura – novi modni hit ove godine i spas za one koji ne mogu napraviti savršenu manikuru. Samo treba da se nanese na nokte omiljeni lak i trljati vrh spužvom ili спонжем. Trendy manikura spreman! Ovdje je sasvim moguće primijeniti kreativni nered. Tako, može se nanijeti lak na pola nokta i napraviti obrasce, na primjer, стерев lak prugama.

Karamela nijanse

Nijanse čokolade i trendy manikura 2015. Upravo te nijanse karamela, svijetle i pastelne (roza, zelena, plava, žuta), biti popularan u ljeto.

Od svih modnih trendova u manikura 2015 olova mini male kuglice, koje se koriste gotovo u svakom revije dizajnera.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: