Trendi nijanse ruža za usne za novogodišnji make-up

Ako još ne znate koji ruž odabrati za svoj novogodišnji make-up, mi danas će vam ponuditi nekoliko opcija.

Rouge Allure, 247 Ultraberry od Chanel

Kod ove nijanse ruža za usne, ime je dovoljno i bobica, ali sam nijansu bliže bordeaux, što im je na trešnje ili малине. Ovaj ruž je savršeno pada na usne. Od prvog dodira boja na usnama je vrlo sadržajan, taj koji je naveden na pakiranju.

Prije nego što se nanositi ovaj ruž, bilo bi dobro dodatno vlaže usne, jer ovaj ruž može zacepiti u naborima, i onda će biti više nalik na mat. Ovaj ruž za usne će biti idealan izbor za male crne haljine.

Velvetines Liquid Metalik, Posh od Lime Crime

U nizu kultnih «вельветин» uplate, na njima je dodao još šest nijansi s moderan metalik nijansu. Boja Posh je tamno ljubičastu ruž sa metalnim efektom, koji je više ličio na tekuću foliju. Takva boja će biti savršen za zurke ove noći, jer je to fenomenalno je stabilan. To je činjenica i da je manje, jer je ona tako brzo shvatili da se treba pouzdano i brzo primijeniti, zato što se ispraviti nepravilnosti, već će vrlo teško. Morat će u tom slučaju ponovno nanositi ruž.

Velvet Lip Glide, Le Palace od Nars

Novost među ruža za usne ruž za usne je глайд. Ovaj proizvod je vrlo sličan na tekući ruž, no on je puno blaži. Primijeniti ovaj ruž je također jako zgodan, na to ukazuje i naziv, što se prevodi kao «kliziti». Na usnama ćete osjetiti njezin бархатистую strukture, a sam ruž za usne nakon nanošenja će imati intenzivan vedar ton. Na primjer, takav klasične boje, kao hladan rubin mogu probati one žene koje još nisu pronašli svoju nijansu crvenog ruža za usne.

Trendi nijanse ruža za usne za novogodišnji make-up

Le Rouge, 213 Rose Audacieux od Givenchy

Nježno roza nijansa iz Božićne kolekcije ruževi ovaj kozmetički brand u stvarnosti je više ličio na smeđe-crvena, koji je vrlo blizu prirodnom nijansi usana. Glavna prednost ovog ruž za usne to je u svojoj univerzalnosti, tako kao ruž, možete kupiti kao poklon, ona nužno odgovarala bilo koju ženu.

Color Riche La Palette Extravaganza od l ‘ Oreal Paris

U ovom палетке su šest nijanse ruža za usne, od ljubičaste земляничного do zlatnožute. Njihova tekstura – kremast, ali i sjajna s шиммером. S tim помадами vi ćete biti u mogućnosti učiniti bilo svečani make-up.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: