Trendi make-up. Modni trendovi u make-up.

Gotovo svaka predstavnica spola smatra da ako postoji maskara, puder, rumenilo u svoju torbicu s lakoćom možete napraviti moderan make-up. Ali to je samo zabluda.

Uostalom, imate kozmetičke torbice pune šminke nije dovoljno, potrebno je još i biti u stanju pravilno ga koristiti. I tako da je ljepota za oko je svoje prirodne, a ne onom što je stvorio make-up. I bez obzira na modne trendove šminka treba samo naglasiti ono što je blagoslovio priroda, a ne biti umjetno stvorene.

I moderni modni trendovi za make-up samo su usmjereni na stvaranje isključivo prirodnog načina. Glavni u make-up je prirodna boja kože lica, koji se postiže kroz korištenje tonskih kozmetike s učinkom transparentne teksture. Pri tom boju rumenila odabrana, ružičaste ili персиковых boja. Izbor određene boje ovisi prije svega od prirodne boje kože.

Luksuzan i profinjenog nijansu kože s lako dati sjaj kože rumenilo u vrijednost kuglica koje sadrže reflektirajuće komponente. Upravo zbog toga kao rumenilo stvaraju prekrasan nijanse kože čak i bez profesionalni vizažisti.

U tom slučaju, u make-up poseban naglasak mora biti na očima. U ovom odličan pomagač će postati olovka za stvaranje duge savijene i strijelac.

Sjene za oči mogu biti apsolutno bilo koje boje, a u večernjim satima šminke može se koristiti čak i nekoliko nijansi i boja.

Posebno relevantno ostaje smokey eye koji je izradio ugljena i sivim bojama, što daje sliku misterija i pravu luksuznu profinjenost.

Pri tome kontura obrve mora biti izražajan neovisno o tome ravna ili zakrivljena forma. A slikarstva trepavice maskara je potrebno posebnu pažnju posvetiti donjih trepavica.

Dovoljno zanimljiv je trend korištenje bijeli eyeliner. I ako netko to čini sumnjivim, onda treba probati make-up s bijelom tekućinom. To je izgleda zaista impresivno.

Za stvaranje takve šminke nanesite bijele sjene na sve vjeđe, da se bojite trepavice crna maskara i učiniti bijele strelice. To će oči veće, a trepavice opsežan i dugim. I tada ćete izgledati vrlo lijepo i divno.

Onima koji vole jarke boje u make-up za oči dati prirodnost slike može se nanose na ruž za usne prozirno sjajilo ili da koristite ruž ili boje kože.

Međutim, većina moderan trend je upravo crveni ruž. Ali ostatak make-up mora biti gotovo neprimjetan. Drugim riječima, cijeli naglasak samo na crvene usne.

Coral nijanse ruževa određuje isključivo na temelju boje kože. Preslatko nijanse crvene savršeno će se vlasnicima mliječnih nijanse kože. Смуглым lijepši spol treba odabrati сливовые, kesten i ružičasto ljubičast nijanse i boje.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: