Trendi frizure za proljeće-ljeto 2017: novosti, trendove, pribor

Da bi slika izgledala kompletan i potpun, nije dovoljno samo lijepo oblačiti. Mi još uvijek pokupiti pribor i cipele, učiniti make-up i frizuru. Samo u tom slučaju, vi ćete izgledati cjelovit i elegantno, s koje strane ne vidi.» Dakle, danas je «Moderno» da pokuša shvatiti što je frizura biti moderan u razdoblju proljeće-ljeto 2017. godine.

Trendy boja kose proljeće-ljeto 2017

I tako, ono što boje kose biti moderan toplijim mjesecima 2017. godine, kada je proljeće samo ući u svoje vlasništvo, a što će biti trendove popularne u tekstu do kraja godine?

Oni koji diktira modu, na svojim modnim više fokusiran na kosu boje mahagonija i druge nijanse, blizu njega. Posebno je to bilo vidljivo na kosi dužine ispod prosjeka.

Na modnim pistama pojavljuju djevojke s kratkim стрижками boje plave. Ali samo da nema žutilo i примешанных nijanse. Samo однотонный platinum blond.

Također u modi ostaju tamne prirodne boje kose – smeđa, crna, smeđa. Ali i neobične, kreativne, фантазийные boje za kosu previše često pojavljuju na modnim pistama (roza, svijetlo crvena, siv-siva).

Frizure s обручами

Впринцыпи, kao i prošle godine, trend na обруче ostaje. Ona čak ne ide na povlačenje, a obrnuto dobiva na zamahu. Od jednostavnih obruča do luksuznih vitičastih диадем, od setova i metalne okvire do obruča od čipke i mreže… Izaberite što vam srce želi.

Male кудряшки

Primjetite, mi ne govorimo o lakim valovima, naime, ističe локонах. Vizažisti preporučuju svijetle šminka, a frizera i nadopunjuju ga divljim прядями, koje nose neki poseban smisao i magične privlačan da biste vidjeli snagu.

Grunge

Često se na tjednu mode nalaze frizure s 80-90 godina u stilu grunge. Za stvaranje slike se koriste hairpieces, gelovi i pjene s jakim učinkom za pričvršćivanje.

Ravnu kosu i svijetli пробор

Još jedna vječna moda – ravnu kosu. Na modnim smo vidjeli modela s olabavljeni glatke kose na ravno i koso пробор, tako i ravne kose povezane s u poni rep. Imajte na umu izravan пробор i istina je vrlo popularan, što je vrlo dobro vidljivo na tjednu mode.

Romantične frizure

Pletenice, čvorovi i komplicirane pletenice, заколотые odozgo na vrhu s plućima pušten прядями, koji povuku ispred stvaraju sliku romantične djevojke. Možete заколоть kosa nemarno, tako i iskupiti ih, u svakom slučaju ćete biti u trendu.

Kosa na zatiljku

Kosa je uvijek bila počasno mjesto na modnim revijama različitih desetljeća. Ona je vječno živi i неумирающий trend. U ovoj godini važno je napomenuti da je ljeto i proljeće 2017. godine u modi će biti ravne kose, заплетенные na sredini. Pa pljuju predstavio nam je u romantičnoj, lagano распущенном i неряшливом stilu, tako i u više strogo, gdje se sve dlake utkana u zbijeno kikice.

Jež i poderan šiške

Frizura «pod dječaka» vrlo često doživjela na modelima pojavljivanja proljeće-ljeto 2017, baš kao i poderan šiške s nejasno definirane rubove. Izravna šiške, koje možete učiniti čak i sami, uz malo mašte u toplijim mjesecima 2017. godine biti na Vrhu popularnosti.

Nemarno snop i jednostavnost

Frizura za najviše lijeni – snop. Ako ne želite napraviti zanimljive frizure, zatim lagano распатланный snop, koji ne samo da je lako i ugodno u toplom razdoblju, a još i moderan – da će vas spasiti. I općenito, bilo koja frizura koja ne komplicira u ljetnoj sezoni biti popularan. Čak i ako ste samo распустите kosa će izgledati jednostavno i elegantno.

Dva rep, mašne i fine studs

Često romantična priroda je izabran frizuru dva repa ili dvije pletenice. I dizajneri je samo podržavaju, što ćemo i vidjeti na slici ispod. Mašne i fine studs previše na modnim vidjeli često. Iako ih uloviti, ne samo na repovi i pletenice, ali i na bilo koji drugi frizure.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: