Trend sezone – menta lak

Neki smatraju da je menta zove tamno zelene boje, boja lišća lekovitom metvice, od kojih bi korisne umirujuće čajeve. Zanimljivo, ali u paprene metvice boje nema nikakve veze s metvicom. Umjesto toga, to je boja kao što najpopularnijih мятных čokolade. Na мятному boje su nijanse, koje su u boji između plavih i smaragdno zelene. Ove boje samo oko petnaest. Mint boja je počeo aktivno koristiti u 2011. godini fashion-povorka u modnim kolekcijama od polarnih brandova u 2013 godini, ova boja je već došlo do masovne potrošača, a u 2016 postao trend sezone. Za to vrijeme, mnoge dame su već uspio kupiti stvari paprene metvice boje, stoga im je posebno treba menta lak za nokte.

Menta boja trend sezone je postao upravo zahvaljujući činjenici da je optimističan i odmah podiže raspoloženje. Najviše pobjednika izgleda na štavljena koža. A ovdje je «белоснежкам» s menta lakom treba biti vrlo oprezan, jer je on sposoban kao što je istaknuti nježnost vaše kože, tako i učiniti ga vizualno mrtvački-blijeda. To ovisi o tome nijanse paprene metvice boje, na kojem možete zaustaviti svoj izbor. Kako ga odabrati, morate eksperimentirati.

Sočan i vrlo svježe metvice nijanse savršeno će se uklopiti sa svim pastelnim bojama, kao što su пудровый, bež, pijeska, boja slonovače i blijedo ružičaste boje. S takvim lakom možete napraviti masu trendy i živopisne slike, koje će izgledati neobično nježno i romantično.

Menta lak i danas proizvode kozmetičke tvrtke. Neki čak pustili cijeli niz мятных lakova. U mnogim мятных lakovi imaju nenametljiv шиммеры, pa na noktima oni izgledaju više dimenzije, kao i vas očarati i igraju na suncu.

Svakako, bilo модница, kupnjom lak, bira sebi željenu nijansu na takvim pokazateljima: kako brzo lak se nanosi na nokat, brzo se suši, koliko slojeva treba primijeniti u cilju postizanja savršene boje i omjer cijene i kvalitete. Međutim, branje gore za sebe lak upravo paprene metvice nijanse, treba obratiti pozornost i na boju vaše kože. A zbog toga što se menta lac je savršeno u kombinaciji s lakom druge nijanse, možete ga sigurno koristiti za dual manikuru, a kao glavni naglasak slike.

A čak i ako je proljeće i ljeto, koje su ugodne za oči svijetle boje, promijeniti zima i jesen, ne грустите. Uostalom, što je najvažnije, da se proljeće je kod vas u duši, kao i na svoje ноготках.

Trend sezone – menta lak

Trend sezone – menta lak

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: