Trajna šminka

Mnoge nepoznate riječi iako je malo panika, ali u isto vrijeme izazvati zanimanje. To vrijedi i za riječi «stalni». A riječ je izvedena iz francuske riječi «permanent» i doslovno znači stalan ili se kontinuirano nastavlja.

Za što je potrebna trajna šminka

Ako uobičajeni make-up je namijenjen za naglašavanje kontura vaših obrva. Za stvaranje određenih boja i tako dalje, trajna šminka ima i druge poslove. Pri tom šminke u gornje slojeve kože će biti predstavljen određeni pigment. Naravno, stanice kože s vremenom растворят boja-pigment.

Tu je također i stalni tetoviranje. On ima mnogo sorti.

Kako se izvodi postupak

Ovaj make-up može se izvršiti po vašem tijelu, tako i na lice. Što se tiče lica, najčešće prihvaćena učiniti tetoviranje usne, oči i obrve. Obrve mogu рисоваться na dva načina. Za to koristi tehniku dlaka, ili tehnika retuširanja.

Pri tehnici dlaka master татуажа nastoji maksimalno oponašati prirodni rast vaših dlaka. On čini da se petlja u vaš stoljeća. Ova metoda se može primijeniti za donjeg kapka, tako i za svog gornjeg kapka.

Što se tiče usana, ovdje također postoje mogućnosti. Može se samo naglasiti konture ženske usne, a može se izvršiti kontura zajedno s растушевкой.

A kada retuširanje boja se nanosi čvršće. Ako je potrebno provesti korekcije osobine vašeg lica, onda je to savršeno odgovarati touch-up.

Pigmenti

Danas majstori primjenjuju mnogo različitih pigmenata koji se koriste u runtime stalni sastav. Vi ne možete brinuti. Čarobnjak je izabran da željenu boju bez ikakvih problema. Sada, primjena sjajnih pigmenata ograničena. To nije zato što ih nema na lageru, samo sada to nije popularno. Međutim, ako kupac želi, onda će bilo koju željenu boju.

Treba napomenuti da je pri snimanju za stalni sastav određene dijelove kože izložene su dovoljno intenzivne obrade. Upravo stoga, kada se radi čarobnjaka primjenjuje se lokalna anestezija.

I još. Ako klijent ima alergijsku reakciju na pigmenti i preparati koji se koriste, onda treba da se suzdrže od stalno čine. Ovaj savjet vrijedi i za buduće mame. Molimo vas da se suzdržite od posjeta majstora za stalni sastav tijekom svoje trudnoće.

Zašto te strahove?

Mnoge žene koje su prvi put čuli o novom metodom šminkanje žele probati, što za učinak daje i odgovara li je to za njih. Ali, nakon što je čuo od svojih prijatelja, da je uvođenje pigmenata može uzrokovati bol, oni promijeniti svoju odluku da se ide na master. Drugi razlog zašto žene često odustaju od svoje odluke, to je strah od toga da im je krivo pokupiti boju.

Što je najvažnije, nakon odluke pronaći dobrog, iskusnog majstora. Ako ćete vjerovati takvom čovjeku, a zatim posjet majstor će izazvati samo osjećaj zadovoljstva i radost ažuriranja.

Možete pitati, master ima odgovarajuće certifikate. Dobar profesionalac, obično ima cijelu galeriju radova.

I ovdje se na licu mjesta. Vaš majstor uzrokuje наметочный kontura. To je apsolutno bezbolan proces. A onda je već učinjeno anestezija. Nakon što prođe više od 5 minuta će početi raditi opet vaš prijatelj je čarobnjak. A nakon završetka rada, on će vam reći što trebate učiniti još kod kuće.

I još da vas smiriti. Dobar čarobnjak za stalni sastav i татуажа imaju medicinsko obrazovanje. Ne treba se brinuti, jer profesionalci koji svoj posao vole i znaju što i kako učiniti, učinit će vas još privlačnijim.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: