Trajna šminka i tetoviranje obrva

trajna šminka obrva fotografija prije i poslijeU današnjem žestoki ritam života, uvijek žele izgledati besprijekorno, ali pri tome potrošite na vlastitu preobraženja najmanje vremena. To je razlog zašto je danas tako popularne razne kozmetičke procedure za stvaranje dugoročne šminke.

Jedan od najtraženijih tretmana je trajna šminka obrva. Pomoću ove usluge možete učiniti бровки življe i izražajne, podesite ili uopće promijeniti njihov oblik, dodati nedostaje dio i. t. d. Drugim riječima, uz pomoć татуажа obrve možete stvoriti idealne za vas obrve, na temelju individualnih karakteristika, цветотипа, boje kože i ukupnog načina i trajno zaboraviti подкрашивании i prilagodbe. Ali, kao i svaki drugi kozmetički postupak, tetoviranje ima svoje posebnosti, koje treba znati i uzeti u obzir. Danas, dakle, detaljno pregledati, što je trajna šminka obrva, kako se provodi postupak i mnogo drugog.

Trajna šminka i tetoviranje, u čemu je razlika?

Počnimo od samog voljenog i наболевшего pitanja među ženama, što se razlikuje od tetoviranje od stalno čine, i postoji li uopće razlika? Unatoč činjenici da se ta dva pojma često zbunjeni između sebe, ili uopće ne vjeruju jedno te isto, razlika između ovih postupaka je prilično značajna.

S profesionalne točke gledišta i tetoviranje i trajna šminka su odvojene pravcima na području estetske medicine i kozmetologiji. U Europi, татуажем naziva umjetničku tetovaža na tijelu, a pojam «trajna šminka» koriste, ako je u pitanju nanošenje стойкого šminke uz pomoć микропигментирования pojedinih dijelova kože.

Još jedna značajna razlika između tretmana je korištenje različitih pigmentirani formulacije: татуаже koriste kemijske spojeve, trajne šminke — boje na prirodnoj bazi. Također, nemoguće je ne spomenuti dubine uvođenja dobi tvari: kada татуаже oni ubrizgavaju pod kožu oko 1-1.5 mm, dok je trajne — ne više od 0.3-0.8 mm

Pročitajte i:

Bojenje obrva boje

Dakle, trajna šminka — to je trajnu šminku, period života koji je od 2 do 5 godina. Koliko dugo traje trajna šminka obrva, ovisit će o više čimbenika i pojedinih značajki, na primjer od brzine metabolizma, tip kože, frekvencije boravka pod uv-zrake i ostale

Tetoviranje isti će ostati u vašem личика zauvijek, samo je s godinama može se zahtijevati ispravak ako потускнении i выгорании.

Vrste stalni sastav obrva

Nakon što ste se odlučili na dug rok istaknuti svoje obrve, trebate odrediti izbor obavljanje šminke. Postoje različiti načini i tehnike, kao što je trajna šminka obrva i ubrizgava pigmentne tvari, u zavisnosti od efekta koji želite postići. Može se istaknuti ove osnovne metode:

  1. Волосковый metoda. Ova metodologija propisuje тончайшую slikanje prirodnih dlaka obrva nikada ne prestaje. Rezultat nakon takvog postupka maksimalno približan prirodnom umu obrva. Za obavljanje procedure koristi poseban перманентная boja za obrve. Provedite postupak može samo stručnjak vrhunske klase, jer прорисовать svaki kosa od korijena do vrha različitih dužina i smjer, moći će samo profesionalke.
  2. Растушевка/ ili шотирование. U ovoj varijanti šminke, master прорисовывает jasan obris obrve i dobro растушевывает, stvarajući lijepu i mekanu бровную liniju. Na taj način se stvara privid da бровки sažeo olovkom. Da obrve izgledaju maksimalno naravno, potrebno je odabrati pravu nijansu. Pogotovo ako se za tetoviranje obrva za plavuše, bolje je ne koristiti svijetle i kontrastne boje za obrve izgledao skladno. Iako neke žene vole obrve zasićenih boja, to je stvar ukusa, svoje preferencije bolje razgovarati sa učiteljem.
  3. 3D metoda. Ova moderna tehnika kombinira dvije prethodne tehnike crtanja, to jest, primjenjuje se i pero više svijetlim tonovima, i opis pojedinačnih dlaka tamnija nijansa. Rezultat nakon procedure treba vas molim, бровки izgledaju masi i to je sasvim prirodno.

Pa, razumljivo, žena zanima je pitanje koliko je tetoviranje obrva. Troškove postupka ovisit će o odabranim tehnike izvedbe, od značajki izgledu i nekim drugim uvjetima. U prosjeku, za dugoročni šminka obrva ćete morati platiti oko 6-8 tisuća rubalja. Ako želite da umrtvi kožu tijekom postupka, budite spremni platiti još oko 1 tisuća Bokovi trebati korekcija nakon otprilike godinu i pol dana za izravnavanje i osvježenje boje, obično je to koštalo 2-3 tisuća kuna.

Nakon provedenog postupka za stalni sastav, vaše бровки će izražajne, istaknutom u bilo kojoj situaciji, na bilo kojem mjestu i u bilo kojem vremenu. Želimo vam izgledati sve 100% u bilo kojim okolnostima!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: