Top najboljih i najgorih ženskih frizura po mišljenju muškaraca

Top najboljih i najgorih ženskih frizura po mišljenju muškaraca

Svakoj ženi je poznato da kosa – najbolji ukras žene. Nijedna modna odjeća i pribor neće pomoći, ako su koža i kosa nije u redu. Lijepo izgledaju žene ne žele samo za sebe. Svakako, na prvom mjestu je svaka predstavnica spola misli, sviđa li se ona muškarcima, jer je to za njih ćemo usmjeriti svu svoju draž.

Top najomiljenijih ženskih frizura

Duge neuredan kose ili frizuru u stilu Megan Fox

Top najboljih i najgorih ženskih frizura po mišljenju muškaraca

Na prvom mjestu na ljestvici najomiljenijih muškarcima ženske frizure stoje duge luksuzni guste kovrče, malo neuredan i imaju malo neuredan izgled. Bujna guste kose govore o ljepoti i zdravlju djevojke. Takvu frizuru učiniti vrlo lako, ako je priroda nagradila vas elastična i guste kovrče.

Potrebno je samo nanijeti na mokru kosu pjenu ili пенку za volumen kose, a наклонив glavu dolje, osušiti kosu. Da biste u svoje lijepe ljubavi bio nježan sjaj, koristite poseban sprej, no nanesite ga pažljivo, izbjegavajući korijen kose.

Prirodnost i jednostavnost – najvažnija stvar u takvu frizuru. Prilikom vožnje kovrče moraju razgraditi i поблескивать. Odgovara takva češljanje za блондированных i колорированных kose, переливающихся u različitim bojama. To će privući ljude još više.

Idealno ravnu kosu

Pravi motiv je duga kosa uvijek su ponos svake djevojke. To se lako objašnjava činjenicom da je svaki čovjek jednom vidi ženu sa dugim sjajna локонами, odmah vidi u njemu плодовитую i zdravu продолжательницу vrste. Uostalom, kosa govore o zdravlju i ljepoti žene su mnogo više od riječi. Najviše seksi fer spola znaju to i vješto ovim uživaju. Djevojke sa savršeno glatkim-ravnim kose sviđaju muškarcima mnogo više od drugih.

Ako матушка-priroda ne blagoslovio vas je idealno ravne kose, ne brinite. Postići potreban efekt ćete lako moći da koristite posebne alate i утюжок za ravnanje kose.

Operite kosu šamponom s učinkom ravnanje kose i nanesite na njih poseban serum. Osušite kosu i ispravite ih утюжком ili плойкой. Ne držite плойку previše blizu korijena kose, da se ne izgubi dio volumena.

Slojevita kratka frizura

Iako većina muškaraca preferiraju žene s dugom kosom, djevojke, imaju kratke kose, također, mogu u svojim očima izgledati vrlo seksi. Jer oni jako vole uživati u ljepoti linije ženskog tijela, a otvorene vrat i ramena biti u mogućnosti da privuku pažnju muškaraca i šarm.

Slojevita kratka frizura može otići gotovo svaka žena ili djevojka, bez obzira na njegovu strukturu kose i konture lica. Takva frizura korisno je dodijeliti jagodice i učinit će naglasak na oči.

Polaganje takve frizure je učinio i lako. Na svježe opranu kosu treba nanijeti zaštitni укладочный sprej da bi zaštitili kosu od štetnog djelovanja vrućeg zraka. Elegancija i šarm možete dodati i frizuru, ako ćete высушивать kosa malim прядями i выпрямлять ih medalju.

Seksi rep

Ova jednostavna i jednostavna frizura iz prikupljenih u rep kose ima mnogo vrsta i varijanti, što pomaže da se stvori potpuno različite slike. Ali muškarcima se posebno sviđa ova frizura u dvije varijante: visoka poni rep na tjemenu i niski rep sa strane.

Ako imate duge i točno стриженные kosu, možete lako nadopuniti svoj stil niskim repom na boku. Ova frizura će vam pomoći da se sakriju slabosti u овале lica, a muškarci će se vidjeti u vas upravo ono što želite pokazati.

Najviši konj rep na tjemenu također je smanjen s uma ne jednog predstavnika jačeg spola. Prikupljeni kosa fokusirati se na svoje crte lica, naglasiti lijepe usne i izražajne oči. Da se okupe u takav rep se može kao ravnu kosu, tako i kovrčava velike kovrče, to je ista lijepo će izgledati.

Na vrhu najviše nevoljen ženskih frizura

Osim toga, da postoji ocjena frizure koje se sviđaju muškarci, još uvijek postoje i one frizure koje većina muškaraca smatraju neuspješni.

Vrlo kratka frizura

Top najboljih i najgorih ženskih frizura po mišljenju muškaraca

Frizura «pod dječaka», čak i ako se ona nalazi na vrhuncu popularnosti, ne obavezuju vas hitno pokrenuti i učiniti sebi ovu kratku frizuru.

Napominjemo da je ova frizura će ići daleko svake djevojke. Osim toga, kratka frizura učinit će vas više ženstvena, ona je pogodnija za stvaranje vatrene i игривого slike.

Većina muškaraca radije vidjeti pored sebe, još uvijek otmjenu ženu, a ne dječaka tinejdžera. To je razlog zašto je s većom vjerojatnošću oni će obratiti pozornost na ženu sa više kose.

Slab snop ili гулька

Kosa prikupljeni u гульку il snop prije podsjetit muškarcima sliku učitelja životne dobi, nego što je atraktivna mlada dama. Pogotovo ako je kosa pri tome mat ili prljavo.

Uzano гулька na potiljku može izgledati atraktivno i pogodna je za izgradnju stil poslovne žene, ali ne i seksualne i nježne djevojke. Pa nemojte biti iznenađeni ako se s takvom frizurom muškarci jednostavno ne će vas primijetiti. S vremena na vrijeme mogu mijenjati svoj izgled takvu frizuru, ali svakodnevno nošenje takve frizure muškaraca jednostavno neugodno.

Afričke pletenice i kemija

Top najboljih i najgorih ženskih frizura po mišljenju muškaraca

U naše vrijeme, kada postoji veliki broj različitih frizura, agresivni kemijski perms kod muškaraca odmah je povezana sa ženama starosne dobi za umirovljenje.

Ova izjava ne odnosi se na blage локонам, riječ je o malog promjera elastična кудрях, koji kod muškaraca izazivaju udruge s klauna.

Afričke pletenice i dredove previše ne izazivaju simpatije kod muškaraca. Izgledaju neprirodno i neuredan frizura kod muškaraca izazivaju samo gađenje.

Veliki broj lakova i ukrasa

Muškarci ne vole prirodne frizure, a ne drvene neprirodne паклю pod velikim slojem laka. Oni su samo iritiraju muškarce. A veliki broj резинок i заколок više će odgovarati za djevojčice nego za lijepu damu, koja želi da se sviđa ljudima.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: