TOP 10 najboljih holivudskih frizure jesen 2015

Jesen – vrijeme je za nove uspjehe i promjena. I to je u punom zamahu. Djevojke aktivno мониторят modni forumi i blogovi u pronalaženju inspiracije za nove slike. Nudimo vam «snoop» kako se mijenjaju do zlatnog doba godine, znalci trend noviteta i trendova, naime, bilo odabrati frizure ove jeseni poznati propovednici dame.

Dakle, na desetom počasnom mjestu, smjestio se ljepotica Rachel Mcadams. Relevantna bob frizura, kao ni jedna druga odgovara aktivnoj i preuzetim na uši Rachel. Uostalom, šišanje ne zahtijeva posebnu njegu, — da se nosi s kojom se može čak i «bio loš». Sjajno i ono što je tako kosa se može improvizirati, stvarajući različite slike pod raspoloženje.

Deveto mjesto dobiva lijepu Jennifer Lopez.

Djevojke s kovrče do ramena, je pogled na frizuru, koji je došao na duši Jay Lo. Stilista glumice igrao u igri s nivoa i slojeva vlasi i producirao neke od njih na jednu osobu. Zaključak također ne će doći više rada – nanesite malo naranče na obodu kose i uživajte oduševljeni izgledom.

Na osmom mjestu se našla šarmantan Naomi Watts, pretvarajući frizure u retro stilu bulk polaganja. Uz pomoć fena, četke za kosu i pjene se može postići isti učinak.

Na sedmo mjesto fiksna cutie Elizabeth Olsen. «Čip» njezin skroman frizure u kombinaciji ravne i valovite vlasi jedne dužine.

Šesto mjesto našeg Topa traje hrabra Lily Collins, koja pokazuje ženstveni izgled, budući da je обладательницей vrlo kratke frizure.

Takav učinak u ovom slučaju, pomaže postići duge šiške na stranu.

Razigran Kate Mara ispada na petom mjestu. Njezina kratka frizura slična, kratke kose Lily, razlika je samo u većoj фактурности. Djevojke koje vole avanture, takvo pravljenje frizure će odgovarati i ne može bolje.

Četvrtu poziciju hrabro dati šik Sara Сампайо. Bez previše gust шевелюры, stilist super model pokupio frizuru, zahvaljujući kojem je kosa izgleda više živ, opsežan i gustom. Ključnu ulogu u ovoj frizuru igraju kovrče različitih dužina.

Treća pozicija na ljestvici najboljih holivudskih frizure jesen ide drečeći Крисси Тейген. Крисси izabrao svestran izbor frizura: dužina frizure lako može vrste manipulacije za stjecanje, a oblik daje priliku igrati s мейк-апом i odjećom.

TOP 10 najboljih holivudskih frizure jesen 2015

Drugo mjesto zasluženo je dao stilski Emily Ратажковски. Emily je uspjela osvježiti sliku bez potrebe za radikalne promjene. Samo профилировав njezine kose, стилистам Emily je uspjela stvoriti dojam mijenja oblik frizure.

I titulu najboljeg od najboljih frizure jesen 2015 ima savršen po dužini, teksturi i obliku frizura zapanjujući Suki Waterhouse. Ako odlučite da ponovite eksperiment sa svojom kosom – zamolite frizera bi pramenovi kose srednje dužine разно razini, što će dati mogućnost da trazi dobrog volumena pri polaganju.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: