Toniranje i maske za izbjeljivanje

Za masnu kožu tipa su vrlo korisni dnevni brisanje losion, koji možete napraviti na ovaj način: limun, jedan šlag proteina, kao i jednu žličicu glicerola pomiješati i dodati tamo paul šalice kölnu. Osim toga, poželjno je barem par puta tjedno raditi maske, koji se sastoji od krumpirovo brašno.

Za njihovu pripremu će vam trebati jedna žličica krumpirovo brašno, koje treba razdvojiti par kašika šest postotna otopina hidrogen peroksida. Nakon 25 minuta nakon što se maska osuši, potrebno je isprati ga s korištenjem vode u koju želite dodati malo soka od ribizle ili limun, onda postoji čajna žličica na čašu vode.

Za suhu kožu je prikladna maska od vrhnja, sok od limuna, kao i пергидроля. Kremu treba miješati sa sokom, nakon čega dodati tamo 10 kapi 10 % otopine пергидроля. Ovu masku treba nanositi na kožu.

Toniranje, kao i izbjeljivanje maska se nanosi na lice uz pomoć ватного bris, držati ih treba oko 40 minuta, nakon čega treba isperite kožu hladnom vodom. Takve maske savjetuju naizmjenično s творожно-medenoj, za izradu kojega će trebati jedna žlica meda, koji treba pomiješati s istom količinom kiselog vrhnja, vrhnja i sira. Ravnomjerno je potrebno rasporediti masku na lice i vrat, i nakon 20 minuta već je krajnje vrijeme da ga isprati prvo toplom, a onda hladnom vodom i obrišite komad leda iz infuziju peršina.

Za izradu takvog infuziju sitno sečena zeleni peršin i par kašika ove mješavine prelijte sa pola šalice kipuće vode, nakon čega su filtar kroz sat vremena. Osim toga, ovim отваром može očistiti lice, a također i cijelo tijelo i po nekoliko puta dnevno. Za svrhe također se koristi sok od peršina, koji se miješa sa mlijekom ili u jednakim omjerima, nakon čega premazani lice svaki dan.

Izbjeljivanje svojstva kiselo-mliječni proizvod poznat još odavno. U doba vladavine kraljice Kleopatre postojala legenda o Попею, koja je bila supruga cara iz Rimskog Carstva Nerona. Tijekom svih putovanja ga okružuju, ne samo na dvoru, ali je također i mali stado magarice!, u mlijeku koje je svaki dan купалась.

Često mliječni proizvodi mogu pronaći i u sastavu teškim recepata za maske koje su trebali sjediti na vašu kožu. Na primjer, maska, koja se sastoji od kiselog mlijeka, kao i svježeg bilja, sadrži u sebi žlica kiselog mlijeka, koju treba miješati s tri žlice izrezati lišće špinata, щавеля, pepela. Ova maska dijeli se na lice i vrat, a nakon 25 minuta isprati vodom, koju je potrebno razrijediti mlijekom u omjeru 1:1.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: