Tirkizna boja sjene kao nostalgija svijetla ljeto

Na dvorištu je već duboka jesen. Šminka postaje tamniji i sve više podsjeća na približavanju dosadnih zimskih večeri. Da ne поникнуть s glavom u jesensko-zimsku depresiju, psiholozi preporučuju napraviti u sivu odjeću hladnoće polet tirkizne boje. Oni tvrde da je to boja – boja samouvjereni ljudi. Lijepe polovice čovječanstva to učiniti na sve jednostavno. Ukrasite svoje kapke sjene boja tirkizno more. To ne samo da će poboljšati Svoje stanje uma, ali i osvježiti Vaše lice.

Tirkizno sjenilo

Ovisnost o tirkizne boje sjene počeo je već dugo i uporno ne gubi svoje pozicije cijelo ljeto. Na naslovnicama i modnim revijama, gledali smo svijetle šminka pomoću tirkizno plave sjene za oči. To je boja morski valovi, čistog neba i najskupljih kristala. A to je, bez sumnje, daje osjećaj luksuza i sjećanja živih, puna života ljetnih sunčanih dana.

Vrste tirkizno plave sjene

Tirkizno sjenilo oslobađaju mnogi poznati i nije jako tvrtke, posebno nakon nedavnog «tirkizno-bum». Oni imaju mnogo nijansi. Izaberite onu boju koja Vam se najviše u lice. Tirkizno sjenilo mogu biti zasićene ili transparentno; više smaragd ili više plava. Oni mogu imati srebrna ili zlatna, mat ili biser u hladu.

Zasićene sjene svijetle tirkizne boje je odabrati djevojke sa smeđim očima, tamnije ili suncem preplanula boja kože, kao i djevojke s рыжеватым i tamno-plavom bojom kose. Smeđa i светлоглазые djevojke ne čine greške, ako se odlučite za sebe meke tople nijanse, osobito s перламутровым sjene. Зеленоглазым djevojke trebali odabrati голубоватую бирюзу, a evo голубоглазым obrnuto – zelenkaste nijanse sjenila za oči. To će istaknuti lijepe i duboke boje zelenim ili plavim očima.

Tirkizno sjene u bilo koje doba godine

Već smo gore spomenuli da suncem preplanula djevojke jako ide punog tirkizna boja sjene. Dodati Vaš ljetni мейк-up zlatni, smeđi, персиковым, bež, terakota ili čokoladni preljev. Za Novu godinu, kada prozor hladnoće i snijega, spoj Vaše tirkizno sjene s više морозными nijansama, kao što su crna, bijela, crna, siva, ljubičasta.

Tirkizno sjenilo pružaju neograničen teren za fantazije. Eksperiment, ne bojte se promašaja! I kada Se konačno naći «svoj tirkizna boja», a da ga nikada ne otpustite.

Make-up, ovisno o dobu dana

Dnevna šminka mora biti manje svijetla. Za njega se može koristiti prozirne i mat nijanse. U večernjim satima šminke možete dodati boju i sedef. U večernjim satima možete učiniti još živ crnu strelicu, a obrazi istaknuti zlatnim bojama. Ali, ako Ste takav make-up, onda ne zaboravite da usne ne moraju biti svijetle. Možete staviti na njih lagani sjaj ili ruž tamne boje.

Tirkizna boja sjene kao nostalgija svijetla ljeto

Pravila primjene tirkizno plave sjene

Prije nanošenja šminke oko očiju, obavezno poravnajte ten. Koristite telefon će se oglasiti kremom i sredstvima korekcije. Izvadite krugove ispod očiju! Uljepšajte ih tirkizno sjenilo nije pod stresom ovaj nedostatak još više. Na kapke nanesite bazu, onda sjene se drže kvalitetno i dugo na očima.

Postoje dva načina za nanošenje sjenila na kapcima: vlažno i suho. Za stvaranje transparentnog premaz s laganom dozom tirkizne savršen suha četkica. Za svijetle slike i klub stranke koristite vlažnim aplikatorom. Spoj Vaše tirkizno sjenilo s drugim cvijećem. Pokušajte naglasiti Vaše oči s pomoću tirkizno plave strelice koje možete ostvariti kao eyeliner, tako i sjene. Možete probati napraviti tirkizna make-up u stilu «smokey-айз». Opcija – jednostavno tirkizno more!

Tirkizna boja sjene kao nostalgija svijetla ljeto

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: