Tetoviranje obrva

Trenutno istaknuti obrve možete pomoću raznih alata. To mogu biti nijansu ili olovkom, tako i posebne boje. Danas je u modi ostaje također i trajna šminka, tetoviranje obrva. Ako je pravilno napraviti tetoviranje, obrve će dugo vremena ostati izražajne i lijepim.

Vrste

•Волосковый ili поресничный tetoviranje. Pri ovom obliku stalni sastav master прорисовывает obrve поволосково, pri tome se dlačice treba podsjetiti pravi. Tako tetoviranje može se primijeniti dvije vrste tehničar. Prva europska inženjering, ovdje je sve dotakne jednake dužine dosljedno se primjenjuju, pri čemu se mijenja samo kut njihovih sklonosti. Istočna inženjering, u kojem je obrve će izgledati prirodnije, jer se dlačice se primjenjuju različite duljine, oni su također povremeno mogu međusobno preklapati. Волосковый tetoviranje je složen, on će odgovarati onima koji žele svojim rijetka dati бровям gustoće, kao i onima koji žele promijeniti oblik svojih obrva. Međutim, to ne odgovara vlasnicima osjetljive kože, kao i trudnicama. Tako tetoviranje može preživjeti od šest mjeseci do tri godine.

•Шотирование ili растушевка također omogućuje doći do efekta prirodnih obrva. Nakon takvog татуажа obrve će izgledati kao da ih se spusti s pomoću meke olovke ili sjenila za oči. Često ta se metoda primjenjuje da bi prilagoditi već postojeće šminke. Pri ovom obliku татуажа drastično oblik obrva ne mijenja.

Tako tetoviranje može doći nego djevojke, kod kojih je obrve gotovo nestale. S mekom stvorio pero laka izmaglica, a ako je gust – definirane linije. Također možete napraviti kombinirani tetoviranje, koji se sastoji od perje i волоскового татуажа. Растушевка odgovara ženama svih dobi i traje od šest mjeseci do tri godine.

•Биотатуаж. Takav tetoviranje se izvodi pomoću kane. Pri tome se uzima kana nije crvenokosa, a smeđa. Takav татауж će držati četiri-pet tjedana i to samo pod uvjetom da je kana выдерживалась na svoje бровях oko sat vremena i dobro naslikao kosu.

Trebali biste prije nego što učiniti tetoviranje, da se uvjeri u tome, koji koristi kvalitetne boje, inače vaš tetoviranje može kroz neko vrijeme promijeniti svoju boju.

Njegu obrva nakon татуажа

Prije nego što se odlučite za tetoviranje, te treba zapamtiti o tome da je postupak prilično bolan. Ona također može negativno utjecati na zdravlje kože vašeg lica. Nakon nanošenja татуажа na koži mogu biti crvenilo ili upale. Tako vam treba za obrva na određeni način brine:

•Odmah nakon procedure татуажа ne koristite svoje uobičajene piling i kreme na površinu kože oko obrva. Kozmetičarka vam može propisati posebnu mast.

•Ne posjećivati solarij i ne nalazite pod direktnom sunčevom svjetlu.

•Ne može učiniti tetoviranje obrva kod šećerne bolesti, kod alergije na boje i s astmom.

•Nakon postupka татуажа valja izdržati je oporavak u roku od četiri do sedam dana.

Najviše trendy ove sezone tetoviranje

Danas je u modi prirodne i guste obrve. I pri tom ne bi trebalo biti nikakvih zavoja, samo glatke prirodne linije. A najviše trendy su obrve što je moguće više ravna, s blagim otklonom.

Prije zahvata татуажа uvijek se posavjetujte sa stručnjakom. Uostalom, važno je da oblik obrva vam je hodala. Frizer će vam pomoći pronaći pravu formu.

Uklanjanje татуажа

Ako tetoviranje obrva vam je dosadila ili je izašao vrlo dobro, možete dobiti osloboditi od njega je uz pomoć lasera. Ali to je postupak prilično bolan, tako i za jedan razgovor teško ćete postići željeni efekat. Također možete izbrisati tetoviranje uz pomoć posebne otopine, koji je «pojeli» vaš boja. Pri tome je prvo rasvjetliti, a već za nekoliko tjedana potpuno nestaje.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: