Tekući kosa: kako povećati volumen kose

Postoje žene koje priroda nije obdarila bujnim kosom i debelim. I morati riješiti takav problem, kao što su rijetka kosa. Kosu ili samo malo, ili je kosa jako tanka tako izgledati tromo i nije privlačno. Riješiti ovaj problem moguće. Obnoviti kosu, možete ih kupiti volumen i lijepu kosu.

Tekući kosu: što učiniti

Najčešće je razlog rijetke kose krije unutar folikula kose, koji su ili vrlo slabi, ili se nalaze u tzv stanje hibernacije. U svakom slučaju folikula potrebno je oživjeti, natjerati ih da rade. Postoji nekoliko načina da se, nakon primjene su tekući kosu da dobijaju novi izgled.

Tekući kosa: kako povećati volumen kose

Na primjer, pomoću tinkture crnog papra tekući ili rijetka kosa će rasti brže, više neće ispasti i steknu snagu. Tinktura se dobro pomaže da se «probuditi» žarulje, koje će dati nove i jake kose. Takav lijek može kupiti u ljekarni. Međutim, ako je vlasište osjetljivo, rješenje treba razdvojiti i utrljajte u korijen kose za 30 minuta prije pranja glave ili prije spavanja. To je sredstvo grije kožu i proširuje pore, čime se stimuliraju korijen kose, što ih čini diše i raste.

Ako tekući ili rijetka kosa još i duge, oni su, također, možete dati ažuriranje. U tom slučaju, zajedno s tinkturu paprike upotrijebe vitamine A i Je. Vitamini kupiti u tekućem (масляном) kao i dodaju maske za kosu. Paralelno s takvim maskama poželjno piti kompleks multivitamine.

Probuditi folikula kose može se uz pomoć maske od senfa za rast kose. Senf djeluje na istom principu kao i papar. Ona grije kožu i poboljšava cirkulaciju.

Sok velika luka jednako dobro pomaže u liječenju i oporavku, kada postoji tekući kosu. Tako, luk listaj kroz mljevenje mesa, a zatim se od dobijene kaše выжимают sok. Dobijeni sok se utrljava u korijen kose i ostavite na 30 minuta. Ako je moguće, takva maska se može ostaviti i preko noći. Da biste dobili osloboditi od miris, glavu treba oprati dva puta šamponom.

Evo takvim načina može oporaviti i vratiti u život tekući ili rijetke kose.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: