Tehnologija za izgradnju noktiju: produljivanje gel, акрилом

Danas je poznato mnogo načina umjetno izgraditi nokte. Pri tome najveći distribucija dobila graditi na bazi gela i akrila.

Gel način izgradnje predstavlja jedan od najnaprednijih metoda obrade. Гелевое tvar učvršćuje pod utjecajem uv zrake i stvrdnjava na noktima, što stabilnu površinu. Pri korištenju ove metode nokti izgledaju vrlo elegantno, a da pri tom nemaju osjećaj da su наращенные. Nakon završetka postupka površinu nokta postaje glatka i sjajna blista.

Tehnologija za izgradnju noktiju: produljivanje gel, акрилом

Njegova neosporna prednost je, da je pokrivenost propušta zrak, a to daje mogućnost da ногтям biti u prirodnom okruženju, bez «koji su imali začepljene dvije». Snimanje uv zrakama ne daje razviti plijesan i drugih bolesti kože. I, što je važno, njegova primjena nije agresivan, nema раздражений površini kože, zbog čega ona je dostupna za sve. Upravo to je napravio tako popularan.

Ako koristite gel izgradnja se provodi na типсах (komad plastike, staviti do ruba nokta), u oblicima (nabava, izrađena od papira, plastike ili metala), kada se ona prilagođava pod nokat, ili direktno na noktima.

Ako заказчица želi napraviti duge nokte, onda treba koristiti prve dvije metode.

Pa, ako samo želite dovesti nokte u red i pogoditi okolnih svojim najbližima noktiju (njihova sjaja i prirodne ljepote), a zatim se gel nanosi odmah na noktima. Materijal se nanosi lako, i pri tome varira tako da u svakom slučaju nokti će izgledati jednostavno prekrasna.

Gel – dovoljno uporan, nokte, pokrivena ovim materijalom, dugo vremena će ostati первозданный izgled. Što je najvažnije – izbjegavati sudara, zbog koje tvar može popucati. U tom slučaju morati opet ići stručnjaka za primjenu novog premaza.

Akril – to je materijal u prahu tipa, koji se miješa sa unaprijed pripremljene da sadrži određene elemente, tekućinom, donio rješenje guste konzistencije, koja je vrlo brzo stvrdnjava na otvorenom prostoru. Podaci materijal se uglavnom koristi prilikom izgradnju na oblicima.

Glavni uvjet je da stručnjak na nekoliko minuta mora pokriti im nokte, jer za minutu – maksimalno dva on stvrdne. Nakon toga nokti se obrađuju пилочкой, provode poliranje površine. Ako ovaj izgradnja izvedena kvalitetno, onda nokte ni za što nije razlikovao od ovih. Možete i odabrati različite nijanse na noktima.

Nokti izrađeni od akrila otporniji u odnosu na гелевыми kolegama. Oni su i znatno jeftiniji. Ali pri tome treba imati na umu, da u sastavu materijala sadrži kiseline, koje mogu postati nadražujuće na površinu kože, a sami nokti mogu početi fric. Pa, i sam postupak izgradnju, tijekom kojeg se moraju ukloniti neugodan «miris», ne dodaje mu prednosti.

U principu, u svakom slučaju заказчица treba odlučiti na koji način zaposliti. Moderne tehnologije omogućuju odabrati bilo koji omiljeni opciju oblikovanja noktiju, da ih je najljepšim.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: