Tanke usne: kako da ih pravilno bojenje?

U prirodi postoji mnogo različitih crte lica, koje krase naš izgled, ili, naprotiv, čine ga manje privlačan. Ako je iz prirode djevojka bujne i izražajne usne, smatra se da je veliki plus. A evo djevojke s tankim usnama najčešće žele da ih promijene.

Tanke usne se može odnositi kako na nedostatke i prednosti. Tako, физиономисты vjeruju da обладательницы takve usne su kako pozitivne, tako i negativne osobine. Kao što djevojke imaju oštar um, mogu voditi zanimljive razgovore, unatoč vanjskoj hladnoća i nesavladivost u duši oni su vrlo ранимы. Postoji mišljenje da žene s tankim usnama ljuti i agresivni. Pa ipak, karakter takvih djevojaka prilično različiti. U ovom članku «Moda» reći će, kako vizualno povećati takve usne.

Poznate osobine vlasnike tankih usana

Koje su lijepe djevojke s tankim usnama? Kod vlasnike takvih usana postoje poznate crte karaktera. Ako osobine usne jasne, takav težak djevojka, što je prilično rijetko sada. Mala usta s tankim usnama govori o sramežljivosti žena i njen mir. Kao pripadnica spola vrlo ljubazni i spremni uvijek pomoći.

Smatra se da su malo spuštene prema dolje uglovima usana znak капризности, a odrastao gore – vedrinu.

Ako je donja usna malo djeluje prema naprijed, znači da je djevojka ранимая i sebična, a to je vrlo tanke usne govore o okrutnost i naklonost ka izdaje. Kada uglovima usana zamagljena, to znači da žena ima «oštar» jezičac. Обладательницы kako bi depresivan tankih usana лицемерные i zavidni.

Sve su to zaključci физиономистов. Međutim, treba imati na umu da se ne isplati suditi ljude samo po izgledu.

Kako pravilno bojenje tankih usana

Ako priroda je blagoslovio vas tankim usnama, ne treba biti uznemireni. Mnogi poznati ljudi imaju takav tip usana. Izlaz postoji – pravilno nanositi ruž i pokupiti njezina boja.

Osnovno pravilo je da boja ruža za usne. Bojenje tankih usana ne preporučuje se svijetlim i tamnim tonovima, koji će vizualno još više smanjiti usne. Treba odabrati svijetle i nacreous boje, posebno za dnevni make-up – pastelne nijanse i svijetlo ružičaste boje. Pri tom ne treba koristiti mat boju ruža za usne. Ako ipak želite slikati usne u tamne boje, na vrhu preporučuje se nanijeti svjetliju sjaj. To je vizualno povećati usne.

Važnu ulogu odigrao je olovka za usne. Njegova je odabrati boju ruža za usne ili bliže prirodnu boju usana. Nanesite olovku treba, ide preko konture usana ne više od par milimetara. Također se ne preporučuje nanositi ruž jako izvan konture, bilo bi boje ona bila. Inače šminka će biti sličan make-up klauna i nije uljepšati vas.

Bilo koji balavac treba da se brinu i štite od vanjskih utjecaja – trebate učiniti hranjive maske, korištenje balzama za usne.

Prvo treba naneti olovku, koja je nakon nanošenja ruža za usne u hladu. Stručnjaci se primjenjuje бледную ruž ili sjaj svijetle нарисованного obrisa olovke.

Ako ste vole koristiti samo ruž, preporučuje se sve na kraju nanesite nekoliko kapi sjaj koji će dati odličan učinak.

Sjetite se da je ruž za usne kao sredstvo za osobnu higijenu. Joj ne stoji nikome dati i uživati u tuđini, jer se mogu inficirati (npr. herpes).

Tetoviranje usne i гелевые injekcije – oprez pri odabiru

Vrlo često moderne žene jednostavno nemaju dovoljno vremena za sebe. Ali to nije razlog da izgleda ležerno, tako da косметологами je skovao stalni tetoviranje. U salonu za uljepšavanje će moći izabrati odgovarajući oblik usana, što je veliki plus.

Takav postupak je nakon toga će se uopće ne boje ruž tanke usne. A evo mali broj sjaja, daju prekrasan pogled. Osim toga, može se sasvim završena bez olovke. Nekoliko dana nakon zahvata potrebno mazati usne posebnom mašću, a kad će se spustiti kora, možda će trebati napraviti korekciju.

Također povećati tanke usne se mogu uz pomoć gel injekcije. Ovdje je najvažnije zapamtiti o mogućim alergijskim reakcijama, pa je unaprijed potrebno je konzultirati se sa stručnjakom. Гелиевые injekcije može učiniti kako u bolnicama, tako i u salonima za uljepšavanje (količinu gela je odabrana po želji).

Treba imati na umu da takve usne zahtijevaju malo njege i brige – ih nije potrebno обветривать i priznati možete čuti zvukove kao pucketanje usana. Usne je potrebno hidratizirati i koristiti гигиеническую ruž. Nakon nekog vremena, gel se riješiti i da će nestati, stoga je moguće da će se ponoviti postupak.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: