Tamna manikura! I daleko sumnje!

I iako je sada teško iznenaditi okružuje neobičan pogled, strah непонятыми nadilazi nas u svemu: u odabiru šminke, u odabiru odjeće, pa čak i u izboru boja noktiju. I mnoge mlade djevojke, nekako je strah stavljati na svoje neven tamne boje lakova. Oni smatraju da ih je vulgaran ili детско-подростковыми, kada želite da nekako izdvojiti iz gomile i privuče pažnju. Ali treba imati na umu da doba stagnacije prošlo dugo, i moramo se kretati naprijed i traži nešto novo.

Mi smo apsolutno sigurni da ste sami jednom bili svjedoci kako djevojke vole посплетничать o izgledu drugih. Održavan olovke – uvijek u centru pažnje, baš kao i неухоженные. O tome treba zapamtiti, gdje god bili i gdje ne bi trebali ići. Posvetiti nekoliko minuta svojim neven stoji, da ne padne u нелепую situaciju i ne postane centar kosi pogledi i negativnog raspravu.

Tamna manikura! I daleko sumnje!

Sumnje daleko

I iako je sada teško iznenaditi okružuje neobičan pogled, strah непонятыми nadilazi nas u svemu: u odabiru šminke, u odabiru odjeće, pa čak i u izboru boja noktiju. I mnoge mlade djevojke, nekako je strah stavljati na svoje neven tamne boje lakova. Oni smatraju da ih je vulgaran ili детско-подростковыми, kada želite da nekako izdvojiti iz gomile i privuče pažnju. Ali treba imati na umu da doba stagnacije prošlo dugo, i moramo se kretati naprijed i traži nešto novo. U naše vrijeme čarobnjaka za manikuru već iskusni u mnogim tehnikama nanošenja laka. Oni su na bilo dosadno i banalna boje se mogu pretvoriti u nešto originalno, kombinirajući ga s drugim bojama, na primjer, bijela i siva.

Tamna manikura! I daleko sumnje!

Remek-djela tamne manikura

Ako je vaš majstor je stvarno Majstor s velikim slovom, on može stvoriti od tamnog laka шедевральный, malo mistično manikura. Tako, često se u današnje vrijeme koriste tehniku gradijent.

Sve veću popularnost dobivaju mat manikura, jer on je elegantan i dostojanstven naglašavaju vaš klasični stil. Vrlo dobro kombinirati mat i sjajni crni lak.

Tamna manikura – na svoj način kreativan i učinkovit, lagano бунтарский i originalni. S pravom pristupa, tamni lak odlično će izgledati u francuskom manikura. Osim toga, to je još i vrlo praktičan.

Tamna manikura! I daleko sumnje!

Tamno platno za manikuru

Pokušajte stvoriti svoju sliku bez premca preko tamnog laka za sebe i vidjet ćete da su crno — nije nužno banalan boja monotonija svakodnevnog života. To je još uvijek tajanstvena boja noći i misterija. A ona ne može naškoditi ni ženi u njenom stilu! Osim toga, crna – sjajna osnova za uzorak s druge lakove. Možete crtanje na noktima, prekrivene tamnim lakom, kao što su cvijeće, tako i futuristički motivi. Pokušajte kombinirati crna boja laka sa sjajnim šljokicama, a u večernjim satima ćete biti neodoljiva.

Tamna manikura! I daleko sumnje!

Tamna manikura, gel-lak

Vrlo je ružno kada tamne boje laka počinju облущиваться na dohvat. To odmah postaje vidljivo. Da biste to spriječili, možete probati gel-lac. Ne, obavezno nanesite crnu boju, možete probati smeđe, zasićena plave ili tamno-smeđa boja. Osim toga, što je gel-lak drži do tri tjedna, tako da je još i vrlo bezopasna za noktiju lak. A još uvijek mali postotak alergijskih reakcija na ovaj lak prilično privlači pažnju sadašnjih žena, koji brinu za svoje zdravlje.

Tamna manikura! I daleko sumnje!

Tamne boje laka – izbor zvijezda

Počevši od 2000 godina crni lak počeli sve više koristiti kao dodatak svojim zvjezdanim odjeću slavnih. I oni dosta dobro izgledaju kao na slici sa različitih festivala, tako i na naslovnicama sjaja; kako na tv tako i na modnim emisijama. I vi ste još uvijek u nedoumici, trebali odabrati tamnije boje manikura?

Tamna manikura! I daleko sumnje!

Tamna manikura! I daleko sumnje!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: