Tajne zimsku njegu kose

Tajne zimsku njegu kose

Zima je sezona podmukao i višeznačan. Smatra se da je to najbolji period za to, da se upiše na oporavak kože lica ili izgubiti težinu (što uzrokuje imamo neki skepticizam, s obzirom na veliki broj застолий ove sezone). Ali evo za kosu — to je jedan od najtežih razdoblja godine. Stalna promjena temperature, kontinuirano korištenje kape i višestruka oštećenja стайлинговыми sredstvima (za iste praznika) donijeti mnoge probleme kako za kožu, tako i za same kose.

Što učiniti da se čak i u ovo teško razdoblje ruta je pamtila zdrav izgled? Naravno, slušati njih savjete.

Upravo zima je vrijeme za teške i zasićenih maske za kosu. Iskoristite to! Ne možete ići okolo strane maske na temelju različitih prirodnih ulja, čak i ako na prvi pogled se čini da ste previše masnim. Izabrati sredstvo zavisno od tipa kože glave i nanesite na cijelu dužinu kose. To je sada bogat пересушивания vam daje mogućnost odbaciti maske za kraj i učiniti kosu «u cijelosti».

Osim toga, obratite pozornost na несмываемые sredstva — klima uređaji i maske koje će se zaštititi od ponovne upotrebe fena ili jak mraz.

Pa i savjet na kraju — ne isplati cijelu zimu hodati s olabavljeni kosom i bez kape. To je opasno ne samo za vaše grlo i uši, ali i za kosu, kojima je takvo okruženje će donijeti samo krhkosti i gubitak atraktivnog izgleda.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: