Tajne za njegu crvenom kosom

Takve svijetle boje kose budi iste gori, ali zagonetan, note u karakteru i temperamentu crvenom kosom ljepotice. Stoga nije čudo što u prošlim vremenima обладательницы takva boja kose se smatralo da su to vještice, koji se probudio opasnu strast, onda obrnuto — талисманами sreće. U svakom slučaju, znamo jednu stvar: to je dosta rijedak i neobičan boju kose.

Crvena je boja vatre i sunca

Takve svijetle boje kose budi iste gori, ali zagonetan, note u karakteru i temperamentu crvenom kosom ljepotice. Stoga nije čudo što u prošlim vremenima обладательницы takva boja kose se smatralo da su to vještice, koji se probudio opasnu strast, onda obrnuto — талисманами sreće. U svakom slučaju, znamo jednu stvar: to je dosta rijedak i neobičan boju kose.

Crvena boja kose – boja Holivudske zvijezde

Želja skrenuti na sebe pozornost je svojstveno mnogim zvijezdama. Istaknuti vaše slatka, blago dječji karakter, koji je u kombinaciji sa неподатливой strast, oni se često boje svoju kosu u redhead boja. Uostalom, nijanse ove boje postoji veliki niz, i na taj način omogućuje se isticati i biti похожею na druge. Na primjer, Demi Ловато i Rihanna покрасили kosu u svijetlo crvena boja, što izgleda vrlo originalno i elegantno. Isla Fisher i Marcia Cross odabrali za sebe romantične nijanse crvene boje. A evo Rose МакГоуэ vrlo uspješno eksperimentirao s рыжим, a rezultat je dobila prekrasan narančasta nijansa.

Tajne za njegu crvenom kosom

Njegu obojene kose

Na već predstavljenih primjera vidimo, da je crvena boja kose jako privlači pogled, pa je za takve kosa treba posebnu njegu, jer su sve greške će se odmah proleti u oči bližnje. Osim toga, on stavlja naglasak na lice, i svi nedostaci će biti odmah vidljiv. Imajte na to, ako želite biti crvena.

Da se vaši crvena kosa je uvijek ostao svijetla i blještao na suncu, donosi radost i osmijeh bliskim ljudima, pomoću šampona i balzama za obojene kose, koji će ih zaštititi od uv zraka i sagorijevanja na poslu, osobito u ljetnim mjesecima. Također možete probati ламинировать kosu. Na taj način ste покроете ih zaštitnim slojem i zaštitite od sunčevih zraka, губительную marine i tekuće vode na dug period.

Savjetujemo vam da prije nego što obojite kosu crvena boja se definira s dozom. Za to koristite posebne lako смываемые sredstva, i tada možete probati sve nove i nove nijanse. Lakše će biti ako je vaša prirodna boja lakši od željene. Onda ne morate boju kose. Iako danas postoji vrlo mnogo bezazlenih boja za kosu. I ako, nakon što je tamna kosa, odjednom odluče postati svijetlo crvenu бестии, onda možete u potpunosti obaviti bez štete za kosu. Ali bolje je u svakom slučaju kontaktirati salon, gdje će vam pokupiti nijansu i učinit će glatka i lijepa crvena boja kose.

Njegu kose prirodnim

Ako je priroda nagradila vas prirodno crvenom kosom, što je za njih potrebno za njegu. Koristite deterdžente, u strukturi kojih su ekstrakti tih plodova, kao što su trešnja, granat, cimet. Ополаскивайте kosa ромашкой, poskok, lipom, ljuska od luka. Vaša kosa će živost i od primjene maske od prirodnog soka od cikle i mrkve. Za to je dovoljno nanijeti takvu masku na kosu na 20 minuta, nakon čega nanesite miks maslinovo ulje i žumance previše na 20 minuta i isperite vodom. Nježna i prelijeva u svjetlu kosu s vrlo zanimljiva nijansa vam je zajamčena.

I ako je vaša kosa vatrene boje, budite sigurni da koristite kane. Vi vratite i ojačati vašu kosu, a ako imate problem peruti – tako kana i sasvim je vaše spasenje. Zdrav sjaj, nove nijanse, jaka kosa – to sve možete dobiti zahvaljujući kane. Ali nanositi хну ne češće od jednom u tri mjeseca, jer je отяжеляет kosu i oduzimaju njihova raskoš. Među nedostatke kane također se može primijetiti blagi подсушивание vrha. Ali ako dodate boje sa malo ulja ili žumanjke sa vama tako nešto ne dogodi. Вымываясь, kana daje nijanse crvene. Ako vam se to ne sviđa, koristite biljne čajeve od kamilice i koprive. Za коричневатого nijanse možete dodati u хну басму.

Vodite brigu o vašem baterije i volite svoju kosu, i oni su uvijek će vam se diviti poglede.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: