Tajne šminke: izbor boje i osnove za sjene

Da uvijek izgleda besprijekorno, treba znati neke tajne šminke. Prije svega, to se odnosi na kozmetici, ona mora odabran prema tipu kože. Prve tajne make-up je jednostavan: treba početi s crtanje osnove, a ne tonsko krema, kao što je to osnova zaglađuje kožu. Šminka u tom slučaju će dugo ostati.

Izbor tonsko sredstva

Ako odabrati pravi ton krema, onda je to uspjeh cijelog make-up. Dakle, koje su tajne make up i kako odabrati ton krema za luksuzne učinak.

Prvo, treba imati na umu o tipu kože kada odaberete ton. Danas u dućanima je ogroman izbor tonova sredstava, među kojima su sredstva za održavanje kože i njezino zdravlje. Tako, ton za mješovite i masne kože, ne sadrži u sebi ulja, kao ulje će biti još veći teret kožu. Tako da su kozmetički proizvodi za ovaj tip kože se sastoji od komponenti koje upijaju višak masnoće i spriječiti pojavu sjaja. Većina takvih tonova sredstava imaju antibakterijski učinak, pomaže u liječenju kože. Za suhu kožu lica su sredstva mnogo više zasićenih različitih komponenti. Jer treba navlažiti i zasititi kožu tijekom dana, držeći joj svjež izgled. Su sredstva za suhu kožu i štite je od vanjskih utjecaja, sposoban još više osušiti ga.

Ako odaberete ton ne za svoj tip kože, što će biti? Ako ste kupili ton za suhu kožu, a kod vas je ona masna, onda šminka brzo teći, da će dodati gravitacije lice i vrsta onečišćenja. Ako uživate ton za masnu kožu, a ima suhu, to će dovesti do suhoće i nepropusnost kože.

Drugo, ima vrijednost konzistencije vrhnja. Treba u hladnu poru kupiti tonski krema gušće, ima masnu podlogu. U toplo vrijeme, naprotiv, lagana krema.

Nakon nanošenja osnove, kroz 5-6 minuta, nanosi tonski cream (nijansa u boji kože). Vrijedno je zapamtiti o nekim značajkama. Ako je koža воспалена, ima crvenilo, ima modrice ispod oka, prvo koristite korektor.

Kada masnu kožu preporučuje se koristiti vrhnje u prahu, ako postoji problematična područja – ton mousse. Na čistu kožu mogu se nanositi tonski флюид s glatkom teksturom. Međutim, čak i lagan флюид i čvrsto pjenu ne treba snažno uzbuditi. Ga nanosi na kožu laganim pokretima, nakon toga u hladu sa prstima (može спонжем).

Da bi izražajne oči, morate znati neke tajne. Rad s make-up počinje od osnova za doba. Zatim je potrebno izdvojiti obrve i uzrokovati sjenu. Kada masnu kožu koriste suhe рассыпчатые sjene, pri suhoj koži – krem. Za dnevni make up koristite mat sjene, za večernji – nacreous. Na unutarnji kut oka i ispod obrve primjenjuje svijetle sjene.

Šminka za oči: pravilna osnova

Većina žena kroz nekoliko sati nakon nanošenja šminke oko očiju otkrivaju da je pobijeljela i nestao. Da se to nije dogodilo i sjene ležale na očima dugo, zadržavajući svoju nijansu, potrebno ih je čvrst temelj. Izvrstan temelj će biti blagi gel za oči i консиллер ili BB krema (ne samo krema za lice je masna konzistencija). Nakon njegova nanošenja kapke možete lagano присыпать u prahu, mineralna ili prozirna. Idealno, ako koristite posebnu podlogu.

Onima koji daje prednost izmrvljena sjene, ne bez baze za sjenila. Takva posebna osnova za šminkanje očiju pomaže zadržati sjaj sjene (a također će poboljšati pigment). Važno je da je ova osnova će zadržati vaš make-up na dugo vrijeme. Pitajte kako pravilno nanositi sjene. Na vanjskim kutovima očiju provode eyeliner ili olovka, a domaći kutak naglašavaju plave sjene. Nanositi maskara treba instalaciji pokretima od korijena, donje trepavice košta malo dotjerati.

To su male tajne šminke, znajući da je uvijek ćete biti na visini i izgledati svježe tokom cijelog dana.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: