Tajne make-up zvijezda: sve je jednostavno

Tko od nas nije sanjao da bi star make-up? Tako, besprijekoran make-up zvijezda, iako ne uvijek. Ali kod javnih ljudi imaju svoje tajne make-up zvijezda, zahvaljujući kojima je kozmetika izgleda odlično i dugo, dugo vremena.

Otporan crveni ruž

Često ruž na usnama kasnije širi, da bi se to izbjeglo, može se попудрить usne. Tako, prije nego što se nanese ruž na usne i kožu oko njih treba nanijeti nekoliko slojeva u prahu. Ako koristite ovaj tajnu make-up zvijezda, ruž na usnama dugo preživjeti i ne расплывется.

Masni sjaj: kako se nositi s njom

Za sjaj masne kože ne smeta vas u toku dana, trebao odustati tonski osnove i u prahu s pigmenta. Za takve kože najbolje odgovara polu i transparentnu podlogu i puder. Pri tome koža će izgledati prirodno i lijepo. Ako su svi isti sjaj povremeno pojavljuje, onda ponesite sa sobom prozirnu glazuru i staviti ga na problematična područja na svaka dva sata.

Bujna i razdvojene trepavice

Da bi trepavice postale duge i bujne, treba znati jednu tajnu. Prvi sloj maskare nanesite na trepavice od korijena do vrha. Kada se ovaj sloj osuši, namažite još dva sloja maskare na vrhovima trepavica. Onda će ispasti izražajan make-up očiju.

Umorni, crvenilo oči

Plava maskara – tajna maskiranje покрасневших očiju kod zvijezda. Ako želite sakriti crvenilo očiju, bojenje trepavica, maskara i crvenilo će biti neprimjetan.

Kako napraviti bucmaste usne

Da biste dobili bujne i velike usne, dovoljno je iskoristiti konture usana. Potrebno je izdvojiti olovku za usne lagano izvan kruga. Olovka mora biti iste boje kao usne. Nakon toga nanesite prozirni sjaj, onda usne će biti u masi.

Otporan rumenilo na obrazima

Dugo zadržati uporne rumenilo na obrazima, potrebno je nanijeti rumenilo na vrhu i transparentni u prahu i još jednom rumenilo.

Koristeći jednostavne tajne šminku, možete postići savršen izgled.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: