Tajne lijepe kose od Kim Kardashian

Tajne lijepe kose od Kim Kardashian

Svjetovnjaka lavica Kim Kardashian ponovno otkriva tajne svoje ljepote. Ovaj put zvijezda u intervjuu za modni portal ispričala kako se ona brine za svoje kose, kao i sa svakom novom frizurom se rađaju nove селфи, a također nije propustio priliku pohvaliti uspjehe svoje kćeri North.

Supruga Канье Уэста radi prekrasne kose je spreman na sve. Kim kaže da, bez obzira na raspoloženje ili zaposlenosti, ona je uvijek jasno poštuje pravila tvrdog načina:

Nakon pranja glave nužno укладываю kosu sušilom za kosu. Sljedeći dan наношу na kosu suhi šampon koji daje kosi posebne teksture. Ujutro trećeg dana sam выпрямляю kosu. Za bolji učinak nužno koristiti glačalo za kosu. A četvrti dan se posebna ulja, koje čini mi se kosa još više glatka. Pod raspoloženje mogu učiniti sebi poni rep. Zašto ne? A dalje opet vratiti u stanje prvog dana.

Nije tajna da селфи je najviše omiljena zabava Kim. U travnju 2015 godine zvijezda je planirao objaviti svoj kompilacije najboljih селфи pod nazivom «Selfish»:

Obožavam селфи s novim kosom. Ponekad заплетеш sebi neke zabavne pletenice, завяжешь konjski rep — pa kao takav ljepoti ne podijeliti sa svijetom! Tako da ja definitivno fotografirala se i dobiti od toga puno zabave!

Također mlada mama rekla, nego je morala da se žrtvuje za malog djeteta:

U prva četiri mjeseca nakon rođenja kćeri za mene su bili ludo дискомфортными. Uostalom, ja sam u potpunosti odustao od kozmetike i sredstava za njegu kose. Ali pozitivno je u tome, što sam mogla stalno ljubi i grli svoju North. Naravno ja to radim i sada, pa i manje налегаю na мейк-up.

A u međuvremenu, mala North je već počela presedan navike svojih zvjezdanih ebony:

Kad sam ga расчесываю, ona oduzima imam cesalj. Tako da moram i nju u ruke dati drugi češalj. To je uvijek vrlo zabavno. Evo, na primjer, ja sam ga dobro зачешу, a ona je nakon nekoliko sekundi opet počinje eksperimentirati sa svojom kosom. A ja se kap ulja za kosu od našeg sestrama linije proizvoda za njegu kose, i приглаживаю joj kosu natrag. A North ih лохматит. I na kraju rezultat slatko dječje frizure.

Tajne lijepe kose od Kim Kardashian

Tajne lijepe kose od Kim Kardashian

Tajne lijepe kose od Kim Kardashian

Tajne lijepe kose od Kim Kardashian

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: