Tajne body art — oči ukrasiti šljokicama

Oči u kojima je blistava sreća i ljepota, privlače diviti poglede i zaslužuju pažnju.

U naše dane oči mogu blistati ne samo iznutra. Body art omogućuje vam dati pogled originalnosti, a u očima sjaj, uz pomoć briljantne rhinestones. To će učiniti mišljenju više impresivan i atraktivan, a koži daju zagonetan i izuzetan sjaj. Postoje brojne mogućnosti kao što su izdavanje oči kristali, sve ovisi o vašoj mašti. Možete stvoriti neobičan stil za zurke ili skromno, jedva primjetno dopuniti make-up. Raznolikost boja i oblika rhinestones vam omogućuje da odaberete nakit ispod šminke ili pribor, stvoriti harmoničnu sliku, koristeći lica-art.

Tajne body-arta

Body art očiju ne vrlo skupo zadovoljstvo. Kako ukrasiti svoj pogled takav vrhunac, obavezno traže usluge salona za uljepšavanje.

Kako isti izdati oči kristali kod kuće?

Prva faza — priprema kože. To pranje sapunom i odmašćivanje toga područja kože, gdje se nalazi ukras. Dobra čišćenje kože je vrlo važna, jer dijamanata na njoj lijepe, i što čistije radne površine, bolje će držati.

Na masnu kožu ukras ne ostati dugo, jer ona neutralizira polimernih materijala. Zbog toga, nakon pranja treba odustati od primjene losiona ili kreme za lice, potrebno je samo isušiti kožu pomoću ručnika.

Sada počinjemo proces sam po sebi ukras. Rhinestones su pričvršćeni uz pomoć posebnog ljepila, koji možete kupiti u kompletu sa štrasom, ili možete koristiti ljepilo za trepavice. Ali nemojte eksperimentirati s drugim клеящими spojeva! Postoji nakit koji već imaju ljepljivu podlogu. To će učiniti proces je puno jednostavniji. Preporučujemo da se na taj izbor.

Ako je odabrana opcija uz primjenu ljepila, potrebno je istisnuti malu kapljicu na kožu upravo na tom mjestu, gdje će se nalaziti стразинка. Iako ljepilo i proizvoljno sigurno, morate slijediti neki oprezni prilikom rada s njim, i ne dozvoliti da dospije sredstva u oči. Zatim прикладываем стразу na suho ravnu stranu i pritisnite za tisak joj prstom na koži.

Ako izbor padne na ukras na клеящей osnovi, onda je potrebno odvojiti foliju i pritisnite стразу na koži. U slučaju kada se sitne dekoracije, za veću praktičnost treba pričvrstiti ih sa pincetom.

Što je to način organizirati rhinestones oko očiju, ovisi samo o vašoj mašti. Možete provesti lanac od rhinestones ispod obrva, ili stvoriti skupinu nakita u jednom dijelu stoljeća, отдекорировать kontura oka, vanjski ili unutarnji kutak. Rhinestones mogu biti neuredan ili formirati neki određeni oblik.

Usput, u prodaji se mogu naći već скомпонованные uzorcima стразинок, stoga nije nužno patiti u mukama kreativnosti, a samo odabrati najprikladnije pjesmu.

I na kraju, nekoliko riječi o tome, kako onda briši ukras. To je vrlo jednostavno: dovoljno je prstom nježno отковырнуть dijamanata. Ako oni tako lako ne mogu, a drže se prilično čvrsto, može oslabiti ljepilo, uz za ukras namočenom pamuk obrisak.

To je sve tajne ukras oko šljokicama. Ako imate želje, male količine vremena, kapljice trud i kreativnost, možete dobiti neobičan dodir koji daje sliku elegancije i originalnosti.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: