Tajne arapskog šminke

Da je istočni ili arapski make-up? To je majstorski napravljen, etnički make-up. U ovom šminke glavni naglasak ide na oči. Dakle, sjeni oči pomoću živih svijetle boje. Na primjer, Kleopatra je u svim filmovima je накрашена crna olovka, a njezine oči krasi predivna strelice. Mnogi ruski moderne žene više vole prirodni make-up. Međutim, ponekad može priuštiti da na neki odmor ili za odmor u istočnoj zemlji, popravni oči u tom stilu.

Arapski make-up ima svoje specifičnosti, o kojima će se raspravljati. Istočni šminka uključuje tri kita, to je vrlo svijetle oči, glatka koža i atraktivne usne, ali pri tom oni ne moraju biti jako vidljiv. Za takav make-up pogodni su mat, nacreous nijanse, dijamanata i šljokice.

Prvo je potrebno nanijeti podlogu pod tonski krema. U ovom make-up je vrlo važno, da je besprijekornu kožu i dobar ten. Ako na licu bubuljice, bore ili druge nedostatke, onda takva šminka neće izgledati dobro.

Za svijetlu kožu pogodan boje slonove kosti, s učinkom rogozina. Ne preporučuje se daju koži золотистость ili бронзовость. Važno je zapamtiti da odaju lice ne može previše teško, budući da je naglasak trebao biti upravo pred vašim očima. Tako možete sigurno učiniti bez rumenila.

Glavni i najvažniji korak šminke su oči. Za oči je potrebno odabrati nekoliko nijansi sjenila za oči. Možete izabrati najviše hrabar izbor, koji uključuje dvije od sočnog cvijeća. Također možete odabrati više diskretan opcija – jedna intenzivna boja, a drugi više poniženi, na primjer, smeđa, siva ili bijela.

U arapskom šminke važno malene oči su svijetle boje, a pomoćnim dozom samo treba razgraničiti oči na konturi do obrva. Konačni i vezica je crna olovka.

Prvo je potrebno nanijeti podlogu, koja je sekundarno bojom, a zatim ga samljeti do najviše obrva. Nakon što je nužno učiniti masne orijentalni strelice, koje je potrebno pružiti daleko na hram. Pomoću crna linija možete promijeniti oblik i čak rez očiju. Zatim je potrebno nanijeti na sve kapka glavni hlad. Dakle, sjene trebaju biti na kapke sa zapada dolje, ide u stranu i u hramovima.

U arapskom šminke posvećuje pažnju i бровям. Obrve mogu biti tanke, guste ili širokim, ali oni moraju biti uredno выщипанными.

Usne nije potrebno naglašavati, oni moraju biti prirodne boje. Za to je savršen toplo ruž za usne bez sedef i sjaj. Dobro izgledaju bež, karamela, smeđe i blijedo-ružičaste nijanse.

Ne bojte se kombinirati i kombinirati različite nijanse sjenila za oči. Sada je moderno kombinirati ružičasto-ljubičasta i svijetlo rozo-zelenu boju. Uz pomoć modne kombinacije, može se dodati očima više ljepote i senzualnosti, promijeniti veličinu i oblik.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: