Svijetle šminka

U redu, ako žena posjeduje tehniku primjene prirodnog (dnevno svjetlo) make-up. Međutim, ponekad nešto ili drugi događaj obvezuje koristiti svijetle šminka, tako da izgleda nije tako, kao i obično.

Ali prije nego stvoriti svijetle slike, treba shvatiti granicu, koja ne će učiniti make-up vulgaran. Prije svega, vrijedi za sebe definirati, na što treba staviti naglasak ništa jasne konture usana sjajna ruž, ili svijetli make-up očiju.

Svijetle šminka

Svijetle šminka: tehnika nanošenja

Prva stvar koju trebate učiniti – čak i svoj ton kože, pre i odlučiti odgovarajuću osnovu. Koža mora izgledati savršeno, kao i upečatljiv make up, sigurno će privući poglede. Nakon toga se nanosi rumenilo, tako da je ton u prilogu lice nježna nijansa na скулах (tada se može prilagoditi oval lica).

Kada je baza šminke spremna, krećemo s make-up očiju. Preporučljivo je koristiti tri nijanse sjenila, сочетающихся između sebe. Sjetite se da svijetle sjene potrebno nanositi ispod obrva i u unutarnjim kutovima očiju, srednje tonove za navigaciju, a tamne nijanse koristiti u vanjskim kutovima očiju.

Jedna od opcija za večernji make-up – inženjering «Smoky Ice» za različite nijanse očiju. Ovaj stil je dobro zastupljena na Internetu, i da bi svijetle šminka, dovoljno dobro naučiti make-up modela na slici.

Stvaranje jakog make-up za темноволосых

Pravo stvaranje jakog make-upa također ovisi i o boji kose. Ovdje je potrebno odabrati nijanse šminke. Dakle, za темноволосых djevojaka postoji niz načela.

Smeđe oči. Za tih očiju stane sve nijanse smeđe, zelene ili blijedo-ružičaste boje. Sve ovisi o šarenici oka. Ako ona ima crnu boju, olovku ili priključci moraju biti crne. Ako su oči svijetlo smeđe, pogodan boja olovke ulja.

Зеленоглазые crnke. Stane sve nijanse sjenila biljnih zelena i zeleno-smeđe boje.

Plave oči sa tamnom bojom kose odlično nadopunjuju sa sjenama ljubičaste i ružičaste boje.

Svijetle šminka брюнеток se može nadopuniti ruž i sjaj za usne crvene i trešnje nijanse. Imajte na umu da boje ruž za usne mora stati osnovnih boja sjene i odjeće. Na primjer, ako je make-up izrađena je u toplim bojama, a zatim odjeća mora odgovarati.

Stvaranje jakog make-up za светловолосых

Stvoriti novu sliku, da li je noć ili svečani make-up je puno lakše to plavuše, jer je u pozadini njihovom prirodnom бледности, bilo koju novu nijansu, malo svjetlija od uobičajenog, daju posebnost i druzenje lice.

Pri odabiru sjene preporučljivo je izbjegavati hladna boja, nijanse plave, ljubičaste i plave (contra голубоглазым i синеглазым blondes), osim slučajeva stvaranje efekta «ledenog pogleda». Možete koristiti bilo koji sjene, koje su u skladu s bojom očiju.

Ljepotu će vam pomoći strelice na gornje kapke. Na savjet stilista, blondes vrijedi прорисовать i бровные luk, i usne (ovi elementi уравновесят svijetle šminka).

Za svijetle šminka pri bilo kojoj boji očiju i kose važna kvalitetna maskara. Jedan od trikova: maskara sa efektom ekstenzije nanositi na sloj volume maskara. Boja ovisi o boji kose – tamnije, tamnije maskara. Zapamtite, svijetle večer make-up se može lako pokvariti boja tinte.

Korištenje lažnih trepavica za večernji stil je dozvoljena, ali je pre odraditi tehniku.

Stvaranje jakog make-up, što će biti posebno izdvojiti u jedinstvenom načinu – stvaralački proces, zahtijeva obavljanje nekoliko pravila.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: