«Стробинг» – novi контуринг!

Ako ste do sada nisu upoznali tehniku контуринга, hrabro ga ostaviti, jer za smjenu joj je došla nova – «стробинг«. Već nekoliko mjeseci nepoznat pojam pojavljuje na blogovima za uljepšavanje, koristi poznatim svjetskim визажистами. Što je to i u čemu je poanta, u ovom članku govori «Moderan»

Стробинг – tzv strukturiranje lica po pravilima, potpuno suprotno контуринга. Pravila nova tehnologija je prilično jednostavna. A možda i nije takav je i nova.

Ispada da je ova tehnika je odavno koristi u modnim emisijama i među slavne osobe (na primjer, Kim Kardashian sa svijetlo koje se izdaju щечками, koje su u kontrastu s оттененными скулами ili Jennifer Lopez, Gisele Bundchen i Carly Cross iz svoje besprijekorno-užaren kože). Tako su, nedavno modnim emisijama Versace, Prada, Bottega Veneta vizažisti pomoću хайлайтеров stvarali i blistava koža kod modela. Takav sjaj izgledalo je posebno korisno pri svjetlu soffits.

S vremenom sjajna koža sa efektom vlage stekao izvanrednu popularnost. O takvoj koži danas sanja svaka djevojka. Ispostavilo se da je njena tajna nije u prehrani i načinu života, a u pravilno odabranom хайлайтере (sredstvo namijenjeno za подсвечивания pojedinih dijelova lica).

Dakle, što je značajka tehnologije стробинга? Ako u svemu, onda je to svjetlosni akcenti na licu uz pomoć консилера. Kod ove tehnike postoji niz pravila.

Prva stvar. Za sjaj efekt je bio najprirodniji, jasne linije se ne provodi. Stoga se koristi tehnika crtanja i perje tekstura prstima, a ne kistom.

Druga. Kako bi se izbjeglo prekomjerno sjaj, koristi se samo mat osnova, kao svjetlucava poput postoji u хайлайтере.

Treće. Tako kao što je tehnika стробинга predviđa osnivanje učinak nježne «magičan» kože, isključene su sve бронзеры (бронзирующие rumenilo i drugih lijekova s učinkom sunčanje»).

Četvrto. Da хайлайтер u potpunosti je odigrao svoju ulogu, treba uskladiti ton kože, ali i sakriti sve svoje nedostatke uz pomoć mat хайлайтера.

Peti. Хайлайтеры postoje različite, pa je važno pravilno odabrati odgovarajući. Za suhu kožu stane хайлайтеры s kremasta tekstura, a za masnu – sa suhom. Odabrane sredstvo treba crtati svjetlosne efekte na licu. Važno je ne pretjerati, jer je efekt bi trebao biti najprirodnije. Strogo se preporučuje izbjegavati «briljantan» tonove, jer стробинг – tehnika usklađivanja i kontrole tona. Akcenti raspoređenih na konveksnog područja – naslon za nos, u središtu čela, na području iznad gornje usne, na bradi i linije ispod obrva.

Glavne prednosti стробинга – stvaranje estetskog efekta pomoću prilično složene radnje. Jedinstveno стробинг dostupan svima, čak i onima koji nisu savladali tehniku контуринга s затемнениями. Osim toga, za obavljanje стробинга potreban je samo хайлайтер. Ova tehnika je pogodna djevojke s bilo kojim tipom kože, iznimka je samo masna koža. U tom slučaju treba odabrati pravi temelj i ton.

Ako ste se odlučili koristiti novu tehniku, vrijedi se upoznati s postupkom akcija:

1. U zavisnosti od tipa kože, treba navlažiti.

2. Na cijelo lice, potrebno je primijeniti potpuno mat ton.

3. Pravilno odabrati nijansu rasvjete. Na primjer, za fer kože odgovarati nijansa щампань, za prirodni ružičasti šampanjac, a za tamno smeđe.

4. Хайлайер treba наосить na one dijelove lica gdje pada svjetlo (parcele škole, висков, nosa, obrva, kutovi očiju i «купидонову luk» iznad usana).

5. Nakon primjene sredstva treba растушевать, poželjno tehničara prstiju, bez jasne linije i prijelazi nijansi.

6. Ako koristite istovremeno i tehniku контуринга i стробинга, preporučuje se da koristite mat teksture za sve, osim za rasvjetu.

Evo nekoliko namirnica koje možete koristiti za spektakularne стробинга:

1. Benefit Watt’ ‘ s Up s kremasta tekstura za savjet Jer Nelsona – vizažist Nicole Richie, Kristen Stewart i Emmy Rossum. Ovaj alat treba «voziti» jastučići prstiju u kožu, ne trljajući pri tom тональное sredstvo.

2. Nars Dual Intensity Blush u оттенке Jubilation na preporuku Party Дуброфф – vizažist studio koji radi s Natalie Portman, Дакотой Johnson i Charlize Theron. Ovaj alat od dvostrukih linija rumenila, tako da je savršen za стробинга kože srednje nijanse.

Još jedno ime стробинга – «антиконтуринг», čija je suština u stvaranju efekta akcentima prirodnog svjetla. Osim toga, tehnika стробинга jednostavan u izvedbi i rezultat.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: