Što učiniti s obrva u novoj sezoni?

Što učiniti s obrva u novoj sezoni?

Kako bi vaše obrve su trendi ove sezone s njima će trebati učiniti sljedeće manipulacije.

I ne treba misliti, da su ti mogućnosti неносибельны i vrlo neobičan. Sve trendove modne podija ne odmah, međutim, još uvijek kreće i u svakodnevni život. Tako da smo vam danas reći što treba učiniti sa svojim obrva u ovoj sezoni, da izgledaju ультрамодно.

Заштриховать

U novoj sezoni бровям jedinstveno želite dodati volumen, kao i na modnim emisijama Chanel. To možete učiniti na sljedeće načine: uz pomoć hitno заточенного olovkom ili оттеночной u prahu, koje ćete moći slikanje nestale dlačice, a nakon toga растушевать kontura.

Отрастить

Ni u kom slučaju ne выщипывайте svoje obrve. Vizažisti moderan prikaz Altuzarra preporučuju помиловать čak i suvišne dlačice ispod obrva, koje smo uvijek выщипывали. Sve što možete učiniti sa svojim obrva, to nježno ukrotiti pomoću prozirnog gela. Ako vaše obrve ne žele rasti, potrebno ih je hranjen posebnim sredstvima na bazi vitamina.

Desaturate

Ovaj trend se svidjeti blondes. Tako i высвечивать posebnim sredstvima obrve će ne nužno, dovoljno je samo nanesite na obrve poseban gel, koji je na nekoliko tonova će biti svjetlije od vaše prirodne boje.

Osvijetliti i boje

Moda na ljubičasto ili smaragd obrve prošle godine je prošao, tako i ne da se stvarno početi. Ali to se dogodilo samo da bi ova moda u novoj sezoni ponovno vratio, ali je već u više radikalnog obliku. Danas vizažisti preporučuju ne samo provoditi četke od maskare na бровям, kao i pre obrve upaliti.

Iznevjerit

Za one koji se ne boje eksperimentirati i ne srame pod nametljive pogledima drugih, vizažisti Opening Ceremony preporučuju da se obrve. Za to vam je potrebno koristeći olovku ili alat za isticanje naglasiti gornji dio svojih obrva tako da je ta linija je išla paralelno strelice na kapcima. Međutim, ovdje su moguće opcije.

Češalj

Ako imate lijepe guste obrve, morat ćete ih samo češalj prema gore i pričvrstite je pomoću posebnog gela. Ako imate pri ruci, ne postoji gel, onda se može пригладить obrve uz pomoć četkica za zube, nakon čega pospite ih s lakom za kosu. Pri tome oči nužno treba prikriti, da lak nije mogao ući na sluznicu oka.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: