Što učiniti da se kosa ne секлись: dolje suha vrhova

Kada je kosa секутся, to je «zvono» iz Svog organizma. Znači da mu nedostaje nekih vitamina i elemenata u tragovima. Moguće da je i za njegu kose nedovoljno. Pojava završetaka može biti posljedica korištenja takvih proizvoda za njegu kose, kao što su sušilo za kosu ili kliješta.

Najčešće, ako je kosa masna i duge, onda je do njihovih vrhova masnoće koja se proizvodi kože glave, samo nije u pitanju. Tako da su vrhovi kose postaju nezaštićeni i počinju сечься.

Kako se nositi s секущимися vrhovima kose

Nije čudo što stručnjaci preporučuju povremeno rezati krajevi kose. To je, prije svega, potrebno je kako bi se uklonili oštećene njezine kose, koji se ne mogu vratiti. A da bi se u budućnosti uopće spriječiti takav problem, treba posegnuti za маскам, ulja обвертываниям, pravilno brinuti za секущимися kose, a također primati kompleks vitamina i minerala.

Što učiniti da se kosa ne секлись: dolje suha vrhova

Za njegu vrhovima kose stane nekoliko ulja: репейное, bademovo i абрикосовое. Možete uzeti 1-2 tbsp. l. bilo koje od njih, malo zagrijati i staviti na vrhovima kose na 30-40 minuta. A ako je kosa poklopiti sa paketom i zamotajte u ručnik, stvarajući time efekt staklenika, postupak će imati dobar učinak. Zatim masku treba isprati. Ako je kosa još i kosa pada, onda ulje treba utrljajte u korijen kose.

Još jedan efikasan postupak za rješavanje takvih problema s kosom je maska od meda i žumanjak. Uzeti 2 žlice. l. meda i 1 žumanjak. Mješavina se nanosi na vrhovima kose i držati 20-30 minuta, a zatim opere vodom.

Ne zaboravite da svaki put nakon pranja kose nanesite klima-uređaj ili balzam, posebno na vrhovima.

Poznato je, da je jojoba ulje je po sastavu slično sastavu masti, praskavca kože glave. Zahvaljujući кожному masti se kosa ne osuši, ostati fleksibilan. To je razlog zašto ulje jojobe djeluje na kosu okrepljujući hidratantna. Ako su vrhovi kose секутся, preporučuje se da svaki dan na njih nanesite nekoliko kapi ulja.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: