Što učiniti da kosa rasla brže

Svima je poznato da je rast kose ovisi od genetike, međutim, nisu svi znaju da kosa ima tendenciju da padne u san, zbog čega se brzina rasta kose može uvelike smanjiti. To se često događa zbog nepravilne prehrane i čestih stresova.

Što učiniti da se kosa brzo rasla

Da bi kosa rasla brže, treba puno truda i temeljitu njegu njima. Također je vrijedno dovesti svoje živce i prehrana u normalu.

Probuditi kosu iz zimskog sna, učinite разогревающие maske sa senfom i жгучим paprom, jer oni uzrokuju jak protok krvi, zbog toga kosa početi rasti vrlo brzo. Moguće je napraviti 2 maske na tjedan tijekom mjesec dana, naizmjenično maske među sobom.

Tinktura od crvene paprike za brzi rast kose može se kupiti u bilo kojem dućanu ili napraviti masku. Za to naplatiti 2 tsp. postavljanje paprike, 4 h l vode, 5 kapi розмаринового ulja. Smjesu mi втираем u kožu glave i заматываем glavu plastičnu vrećicu. Čeka se 40 minuta.

Za горчичной maske nam je potrebno pomiješati 1 tbsp. l senfa u prahu sa 1-og tbsp. l tople vode, dalje dodati još 2 žlice. l jogurta. I također čekali 40 minuta.

Jedite uravnoteženih i utrljajte 1 puta tjedno репейное ulje, koje bi trebalo biti toplo. Втираем u glavu i ostavite ga na 30 minuta, a još je bolje preko noći, замотав glavu plastičnu vrećicu.

A još 1 put tjedno napraviti maske s vitaminima A i E, koji se može kupiti u obliku ulja. Za ovu masku uzeti 6 tbsp. l jogurta, po 5 kapi od svakog vitamina, 1 h l bademovog ulja i 1 žumance. Utječemo masku na korijene na 20 minuta. Pre нагреваем bademovo ulje, jer on potiče rast kose.

Da rezultat ne moraju dugo čekati, provesti sve procedure svaki dan 2 tjedna za redom, a zatim 2-3 puta tjedno.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: