Što učiniti ako se kosa электризуются

Vrlo često se, iz nepoznatih razloga, kosa će biti na kraju. To je ružno i neugodno. «Moderan» će vam reći što učiniti, ako электризуются kosu.

Zašto электризуются kosu

Ako электризуются kosa, znači na našoj odjeći, okolne objekte i kosi postoji statički elektricitet. Unatoč činjenici da je kosa može электризоваться uvijek, zima je ovaj problem izgovara, jer je uključeno grijanje, rade обогревательные jelo suši zrak, pa kosa электризуются puno više).

Savjeti kako se nositi sa statički elektricitet

Kada je kosa электризуются, na prvom mjestu im je potrebno za hidrataciju, a osim toga – sredstva olakšavanja statički elektricitet. Jedan od prvih izbora – promijeniti klimu u prostoriji (poseban instrument za ionizaciju zraka ili posude s vodom u sobi za ovlaživanje zraka). Osim toga trebali nositi stvari od prirodnih materijala, jer, što se više u odjeći sintetika, više электризуются kosu.

Da se kosa manje электризовались, preporučuje se da ih dodatno nahraniti i hidratizirati:

1. Nakon korištenja šampona, potrebno je primijeniti balzami i maske.

2. Treba koristiti uljana maskama i dodatnim несмываемыми sredstvima za kosu.

3. Prilikom direktne kosi, možete koristiti vosak (mali broj se nanosi po cijeloj dužini). Ako je kosa вьются, onda – posebne pjene i drugi укладочные sredstva (omogućuju crtati kosu i štite od electrifying).

4. Može se koristiti sredstva za kosu s антистатическим učinak (obično sadrže velike količine силиконов).

5. Tako što su suhe, split završava электризуются jači, preporučuje se redovito ih остригать.

Osim toga, kosa može электризоваться, ako je uživati u plastičnim расческами, tako da u zimi možete koristiti četke i češljeve od prirodnih materijala (drvo, dlaka, kosti, эбонит) ili antistatičku cesalj. Ako je pri ruci samo plastični češalj, zgodan i brz način – lagano navlažiti ga u vodi.

Osim расчесок, problem electrifying kose odlučuju posebne sušila ili glačala. Međutim, osim ionizirajućeg efekta, ovi uređaji, kao obični kućanski, štete kosi.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: