Što su uvijači za kosu?

Ove sezone u modi mami vala i razigrana kovrče, koji se vraća nas u doba кинодив prošlosti. Oni podsjetit će nas o tome koliko ženstvenosti i profinjenosti možete dodati na svoj način, samo promjenom ravnu kosu na kovrče.

To se može učiniti pomoću uvijači, koji nije izgubio svoju važnost za dugo vremena svog postojanja.

Nakovrčati kosu su ljudi naučili jako davno. Prvi su to počeli raditi stari grci. U tu svrhu su koristili brončane štapići. Isto tako savijen kosa i stari rimljani, koji su puno toga posudio od starih grka.

Podržavala je razvoj frizerskom umjetnosti i kralj Francuske Luj XVI., koji je uveo u modi toga vremena kovrčava perika.

Što samo načine ne savijen kosu! U arsenal modernog fashionistas veliki izbor svih vrsta uvijači za kosu, koji su u stanju pretvoriti прямоволосого anđela u kovrčavu psa.

Vrste uvijači

Odabirom uvijači za kosu, vam treba, prije svega, odrediti kada će se nakovrčati kosu.

Ako mislite da je bolje to učiniti preko noći, onda ćete prihvatiti sljedeće vrste uvijači za kosu:

•»Boomerangs». Kao uvijači predstavljaju gusta pjena cijevi s palicom od žice. To je zbog toga štap im ne treba nijedan dodatni nosač. Na ove uvijači za kosu prvo накручивают, a onda ih сгибают. Ali tih uvijači za kosu možete mirno spavati, jer oni su mekani. Međutim, takve uvijači kratkog vijeka, jer ih žicu za uzemljenje dovoljno brzo razgrađuje.

•Plastične uvijači za kosu. Ove klasične uvijači imaju bodlje koje služe za kosu s njima ne соскальзывали, kao i крышечку da biste zamrznuli kosu. U tim uvijači spavati teško, ali moguće. A evo vlasi treba vrlo pažljivo ravela, da oni ne zaplesti u шипах.

Za stvaranje večernje frizure vam stane navedene vrste, tako i drugi uvijač.

•Drvene коклюшках. Kao uvijači za kosu pomoći će vam stvoriti тугие male кудряшки. Na njih su udobne rezova radi toga, da se osigura desni. Vaša kosa na drvo dobro reagirati i da će se moći brzo da se osuši.

•Plastične коклюшках. Oni također će vam pomoći da napravite male кудряшки, kao i uz njihovu pomoć možete stvoriti efekt kemijske željeza. Pri tome svakako treba koristiti укладочные sredstva, inače ćete postati slični овечку.

•Папильотки. U naše vrijeme папильотки imaju pogled tanke šipke sa žicom unutra. Папильоткам ne treba dodatni nosač, jer možete ih ugradite na različite načine.

Ako želite накрутить kosu ujutro, onda vam mogu pristupiti kao uvijači za kosu:

•Baršun uvijači za kosu. Oni imaju baršunasto pokrivenost i pričvršćeni uz pomoć plastične šipke koje prolaze kroz otvore u uvijači za kosu. Uz njihovu pomoć možete stvoriti glatke i lijepe kovrče, koje neće pokvariti vaše kose.

•»Čičak». Kao uvijači za kosu ostanu uz pomoć male kuke, koje izazivaju kod korijena kose i stvaraju voluminozan frizura. Ovi uvijači odgovaraju vlasnicima kratke kose. A evo dugo mogu držati kuke i zbunjeni.

•Pjena uvijači za kosu. Udobna i mekana, te uvijači za kosu, najbolje je koristiti upravo u jutarnjim satima kako bi dobili ne приплюснутые, a opsežne i elastična kovrče. Kratke i tanke kose na takvim uvijači će loše držati i može se raspasti.

•Термобигуди. Ovi uvijači treba spustiti u kipuću vodu i ostavite ih tamo za deset minuta, nakon čega je na njih накручивают kosu. Kovrče nakon što uvijači dugo traju, ali su štete kosi.

Što su uvijači za kosu?

•Термобигуди s электронагревом. Ovi uvijači za kosu od običnih термобигуди razlikuju se samo način grijanja. Oni zagrijavaju sami su skuplji, ali za kosu su sigurnije.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: