Što make-up pogodan je za skijališta?

Ako vi ne smatrate da je u suprotnosti sport i šminka, da je vrijeme da saznate o tome, kako se može lijepo izgledati, ledu, jahanje, skijanje ili snowboarding.

Tonski krema

Glavni problem s kojima se suočavaju ljubitelji zimskih sportova imaju тональное lijek koji zagađuje naše kape, jakne i šalove. I ako kapu ili šal lako možete отстирать, s курткой za snowboard, i još više s комбинезоном, mogu početi problema. Ali, ako dolazite na mjesto s voljenom muškarca, samo ne dozvoli da će izgledati loše. Što učiniti u tom slučaju? Prije nego što počnete šminku, nanesite hranjivu kremu na kožu lica. On ne samo da vas štiti od vremenskih nepogoda, ali i sprečava пересыхание kože. Bit će bolje, ako je vaš тональное, on će imati zaštitu od sunca, jer snijeg je u stanju reflektirati i do osamdeset posto sunčevih zraka, a morski pijesak — samo dvadeset posto. A ako ne želite obojiti svoje stvari, koristite tonsko sredstva korektor. Malu količinu sredstva staviti na krila nosa, oko očiju i između obrva, nakon čega je razmažite po koži prstiju, kao da je «вбивая» u kožu. To bi trebalo biti dostatno kako bi se skinuti s lica tragove umora i osvježiti ten.

Šminka za oči

Mnoge djevojke se pitanje: da ili ne učiniti make-up očiju. Ako želite napraviti, onda treba učiniti. Što je najvažnije, da sjene su kremasta tekstura, jer ih je vrlo lako moguće da će se na dodir prstima. Više od toga, oni ne će biti za suhu kožu svoje doba. Bolje će biti ako svoje sjene će biti u pastelnim bojama, na primjer, boje ljubičice, pistacijama ili paprene metvice.

Maskara

Svijetle pastelne sjene može učiniti vaše oči vizualno manje. Da bi takva šminka ravnotežu, svakako iskoristite crna maskara za trepavice. Najbolje je odabrati водостойкую maskara, uostalom, to je na stoljeća neće utjecati, ako vam u oči iznenada pasti snijeg ili ste спикируете ravno u snijegu banci.

Balzam za usne

To je osnovni alat koji se jednostavno moraju ćete staviti u svoj šminka. Da bi vaše usne se ne обветрились, ne пересоли i ne ispucale, im treba koristiti maksimalno često.

Hidratantna maska

Ako ste na niskim temperaturama proveli više od tri sata, trebali razmaziti svoju kožu prije spavanja увлажняющей masku koja će vratiti vašoj koži ravnotežu, a također реабилитирует nakon dugog boravka na niskim temperaturama. U slučaju da takve maske na dohvat ruke nema, možete nanijeti debeli sloj hranjive kreme za kožu na cijelu noć.

Što make-up pogodan je za skijališta?

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: