Trajna šminka očiju

Trajna šminka očiju - opis i značajkeTrajna šminka očiju – to je odličan način za one djevojke koje su umorni potrošiti svako jutro dragocjene minute vremena na naknade ili žele u bilo koje doba dana i noći izgledati spektakularno. Osim toga, ovaj postupak će omogućiti ispravljanje nepravilnih oblika oči i vizualno približiti joj se na klasične миндалевидной. O tome zašto vam je potrebna i koliko drži trajna šminka očiju, objasniti u nastavku.

Šta je trajna šminka?

Ako je izražena sasvim jednostavnim jezikom, trajna šminka – to je tetovažu koja se nanosi na kožu u svrhu uljepšati lice ili ga sakriti nedostatke. Obično je trajna šminka se primjenjuje za oči, usne i obrve. Možete podesiti i širinu, i tehniku crtanja linije, tako da je rezultat ispunila očekivanja. Ali prije nego što napraviti trajna šminka stoljeća, majstor treba da se nanese смываемое sredstvo (npr. olovka), da bi razgovarali s vama sliku i dobili odobrenje.

Trajna šminka će ostati s vama dugo. On ne isprati vodom i deterdžentima. Rok, koliko se održava trajna šminka, kod svake djevojke je jedinstven, ali u prosjeku ta vrijednost iznosi više od 2 godine. To se događa i to da neke dijelove kože отрывают красящий pigment, i on padne doslovno kroz nekoliko dana. Ako to nije greška majstora, ova pojava može se objasniti individualnim karakteristikama kože.

Takve kozmetike «tattoo» mogu izvršiti ne samo u crnoj boji, po vašem izboru u salonu mogu ponuditi različite boje pigmenti.

Vrste stalni sastav šminke oko očiju

Stručnjak može vam ponuditi kao prirodni efekt, pa i više od svečane, ali treba imati na umu da trajna šminka može držati na očima i 5, i 10 godina, i okusi mogu još nekoliko puta promijeniti, a možete biti već nije tako nezadovoljni svojim odrazom.

  1. Межресничный tetoviranje oka

Najlakši i najprirodniji izbor – to je slika gornjeg kapka između ресничек. Formira se tanka linija, gotovo ne nadilazi stoljeća. Po želji kupca, linija se može proširiti, kako bi trepavice vizualno još i više.

Невооруженному oku može biti čak i ne vidi, što vas rješava межресничный trajna šminka, ali svakako će biti primjetna razlika: pogled je postao dublji, oči uvijek pod stresom, a trepavice da пышнее.

  1. Trajna šminka strelice

Ova opcija će vam odgovarati, ukoliko ste sigurni u tome, da se ljubav za стрельцам ne će proći kroz nekoliko godina. Međutim, malu tanku strelicu na zadnjem stoljeću ne može se bojati učiniti, jer ona je pogodan za gotovo sve. Također postoji i opcija glamurozne večernje strelice. Ona se razlikuje veće debljine i dužine malim repom. Bilo strelicu, a može se primijeniti crna, plava, zelena, siva i u drugim bojama.

  1. Растушевка

Više prirodna tehnika u usporedbi s vedrije strelicom, ali manje od prave u odnosu na stalni sastav межресничного prostora. Hladu trajna šminka preporučuje za žene zrele dobi, tako su jasne linije mogu biti povrijeđena bora, a ako je blage тушевки to neće biti tako značajno. Moguće učiniti make-up sa strelicom, растушевать na kraju ili po cijeloj dužini, a također postoji mogućnost nanošenja sjenila za oči. To je dovoljno sofisticirana tehnika, koja se obično koristi prijelaza boje. Korištenje sjene kao татуажа možete urediti oblik ili položaj očiju.

  1. Trajna šminka donjeg kapka

U nekim slučajevima lijepo izgleda подведено donjeg kapka. Ako vam odgovara taj način, znajte da je saloni nude takvu uslugu. Na donjem kapku može se čak i zaključiti strelicu. Ali takva šminka izgleda prilično svečano, i može brzo dosaditi.

Kako se radi trajna šminka

Prva stvar klijenta i predstavnika salona raspravljaju o sve detalje i dogovor šminke, određuju se s tehnikom, boje i jačine pigmenta.

Čarobnjak zatim obrađuje olovkom «obris», po kojem onda će raditi iglom i pigmenta. U ovom trenutku klijent pokazuju koliko otprilike će biti rezultat, i on može napraviti prilagodbe.

Majstor nanese na kapak lokalnu anesteziju, ako govorimo o trajne šminke gornjeg kapka, to može biti krema ili kapi. Neki saloni mogu zanemariti ovaj korak, ali ako ne želite tolerirati bolne senzacije, recite mi o ovom stručnjaku.

Onda boja вбивается иголочкой u kožu tako, kao što se to događa u tattooist. Koliko prolazi ovaj postupak, ovisi o profesionalnosti čarobnjaka i odabrane tehnologije šminke.

Sada smo došli do vrlo zanimljivih stvari: sjediti za nekoliko sati u salonu – to je još pola stvari, jer sada trebate preživjeti tumor, koji se može razviti vrlo snažno i čuvati nekoliko dana. To pitanje je vrlo individualan, jer je oteklina može sići već sljedeće večeri, a može ostati 2 ili 3 dana. Tako da planirajte unaprijed, kada se radi tetoviranje oka, tako da možete da ne izlazi iz kuće.

Još jedna posljedica татуажа: imate sigurno će ostati nakon zahvata male rane, tako da kožu trebate obraditi sredstvom, ne štede. U procesu ozdravljenja na koži se pojavljuju kraste, koje ni u kom slučaju ne smije povlačiti sami, ako naravno ne želite odvojiti komade i sama se šminka. Pričekajte, dok su «zreli» i sami отвалятся.

Kroz dva tjedna će vam vjerojatno trebati korekcija, a obično je to predviđeno salonom i uđe u početku ugovorenog cijenu.

Zahvaljujući uzimajući koristi za stalni pozitivan šminke trepavice vizualno više dugih i izražajne čak i bez dodatnih pojačanja maskara. Naravno, uz prednosti (korekcija oblika oči, nema potrebe bojati), taj postupak ima i svoje nedostatke (rezultat može vam se neće svidjeti, a izbrisati tetoviranje može samo laser; jedan je i isti sastav u roku od 10 godina može biti strašno dosadno; elementarna strah od prisutnosti igle u oči). Sami odlučite želite li накраситься jednom u narednim godinama ili koristiti samostalno načina nanošenja šminke.

Ako vam je zanimljivo znati, da je to – trajna šminka obrva, pogledajte članak o tome na našoj web stranici. Tamo je dostupan napisane odgovore na sve popularne pitanja o татуаже obrva.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: